Iohannis, şedinţă CSAT suspendată. Chirieac: E de "Dosarele X"

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat decizia preşedintelui României de a suspenda şedinţa CSAT. 

Într-un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale am fost informaţi că ”Ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, care a avut loc marți, 11 decembrie a.c., a fost suspendată de către Președintele României, Klaus Iohannis, la solicitarea membrilor Consiliului, având în vedere faptul că ordinea de zi a cuprins tematici importante referitoare la apărarea țării și securitatea națională, fapt care a generat discuții prelungite. Drept urmare, Președintele României a decis reluarea ședinței Consiliului Suprem de Apărare a Țării în data de 19 decembrie a.c., pentru continuarea analizei subiectelor aflate pe ordinea de zi”.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, într-o intervenţie la România TV, această decizie luată de către preşedintele Iohannis.

"Sunt lucruri de neexplicat. Sunt 'Dosarele X'. Vă daţi seama că o să aflăm pe surse despre ce este vorba. Suntem în gura Balcanilor, aici un secret nu e secret nici dacă-l ştii doar tu. Deci o să aflăm ce l-a nemulţumit pe domnul preşedinte Iohannis, dar în ceea ce priveşte chestiunea aceasta cu amânarea CSAT-ului - ştiţi foarte bine că a mai fost un astfel de caz - sunt tot felul de acţiuni imposibil de explicat logic.

Rezultă că şedinţa CSAT de astăzi nu a fost bine pregătită. Fiindcă într-o şedinţă CSAT nu te duci cu 'dacă', cu 'poate'. Te duci cu documente, cu rapoarte, cu tot ceea ce este necesar pentru luarea deciziei finale. Decizia finală într-o democraţie este, întotdeauna, o decizie politică", a comentat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel