Ioan Gyuri Pascu cântă la Televiziunea copiilor ”Nu te lăsa!”

Concursul „Tortul aniversar Disneyland Paris” este în plină desfășurare la TVR1, la emisiunea Televiziunea copiilor, sâmbătă, începând de la ora 10.10. Tot atunci, Ioan Gyuri Pascu și-a încântat gazdele cu o piesă în premieră „Nu te lăsa!”, foarte apreciată de micile talente.

În ediția din 5 mai a emisiunii Televiziunea copiilor, Ioan Gyuri Pascu de la Distractis Show este invitatul special al micilor talente, care au rămas plăcut surprinși de show-ul susținut de actor. Ei i s-au alăturat la interpretarea unei „melodii în premieră absolută”, a precizat Gyuri. Intitulat „Nu te lăsa!”, cântecul a fost foarte gustat de copii, dar şi de părinţii din sală. Cum melodia are un refren mobilizator, mult timp după ce Gyuri plecase, copiii încă mai cântau „Nu te lăsa!” cu patos. Dar piesa favorită a copiilor dintre cele interpretate de Gyuri a fost cea despre instalator. Puteţi urmări show-ul lui Gyuri la Televiziunea copiilor sâmbătă, 5 mai, de la 10.10.

Potrivit celor spuse de Gianina Corondan, mâna dreaptă a realizatorului Titus Munteanu, prezentatorii Ana-Maria, Luca şi Doru s-au întrecut în a căuta soluţii de PR, menite a le crește vizibilitatea în spațiul public. „S-au întrecut în idei. Rezultatul: mult mai multe accesări, like-uri pentru pagina https://www.facebook.com/televiziuneacopiilor, ba mai mult, numeroase mesaje şi înscrieri în concurs. Deja e mare frenezie pentru a crea torturi ingenioase care să-i ducă la Disneyland”, a spus Gianina.

Concursul „Tortul aniversar Disneyland Paris” este în plină desfăşurare la Televiziunea copiilor. El continuă până în finalul lunii iunie, când echipa câştigătoare va fi trimisă de agenţia Perfect Tour într-o excursie la Disneyland Paris. Clasele se înscriu pe pagina de Facebook a Televiziunii copiilor (https://www.facebook.com/televiziuneacopiilor), iar echipele participante se pun pe treabă, pregătind torturi aniversare pentru împlinirea a 20 de ani ai celebrului parc de distracţii din Franţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel