Ioan Ghișe: Premierul Ponta trebuie să-și dea demisia

ioan ghise
ioan ghise

Senatorul liberal Ioan Ghișe se declară "total nemulțumit" de coabitarea între premierul Victor Ponta și președintele Traian Băsescu și susține că prim-ministrul ar trebui să-și dea demisia, deoarece a trădat electoratul USL.

În cadrul interviului acordat site-ului ziare.com, senatorul PNL Ioan Ghișe, întrebat dacă este în continuare nemulțumit de coabitare, a răspuns: "Total. Premierul trebuie să își dea demisia. Domnule, le-a spus premierul cetățenilor cărora le ceream votul că dacă îl aleg peste 3 zile se duce să semneze acordul de coabitare cu Băsescu? N-a spus. Dacă spunea, îl mai alegeau? Poate nici măcar deputat. Când faci o construcție pe câțiva ani, tu coabitezi cu aliații sau cu adversarul? Adversarul anunțat înainte de alegeri e partenerul de după alegeri. Iar aliații de dinainte de alegeri nu mai sunt partenerii de coabitare de după alegeri. Coabitează reprezentanții serviciilor secrete.

În opinia deputatului liberal, toate acțiunile lui Victor Ponta, de la declanșarea referendumului de demitere, au fost în favoarea lui Traian Băsescu, doar declarațiile fiind antiprezidențiale, motiv pentru care se simte trădat: "Eu, da. Vorbesc în nume personal. Premierul a trădat electoratul USL. Antonescu i-a spus să nu semneze. Ceea ce este grav, să pui procurorii din regimul Băsescu, tu premierul USL, să o pui in functie pe Kovesi pe care în vară o acuzai. Tu, Ponta, tu o pui. (...)  Pe mine nu mă interesează vorbele lui Ponta despre Băsescu acum. Eu știu vorbele lui Ponta despre Băsescu până în 9 decembrie când se făceau maimuțe, pisici, hoți etc. Pentru ca să semneze după 3 zile. Pe mine mă intersează faptele lui Ponta și, dacă le analizăm, începând din momentul inițierii procedurii de referendum, vom constata că toate faptele lui Ponta au fost pentru Băsescu. Doar declarațiile au fost contra Băsescu", a reproșat Ioan Ghișe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel