EXCLUSIV  Intră Denise Rifai în politică după mișcarea lui Moise Guran? Am aflat răspunsul

Andrei Itu / 16 ian 2020 / 10:40 Salveaza PDF Comentarii

Denise Rifai a vorbit despre înscrierea în politică.

Moise Guran a declarat miercuri că a decis să renunţe ''definitiv'' la cariera de jurnalist pentru a intra în politică şi a afirmat că vrea să se înscrie în USR. Denise Rifai a comentat acest subiect în exclusivitate pentru DC News.

'Salut decizia lui Moise Guran. Este realmente o hotărâre care va fi de mare ajutor pentru USR-PLUS. Este nevoie de el acolo și este foarte bine ce a făcut. Am văzut că s-a comentat pe această temă. Unii l-au înțepat cu faptul că USR face acum ca și PNL. Nu este adevărat. Moise Guran este un om organizat, disciplinat. Știe foarte bine meserie. Bravo lui! Mă bucur tare mult. Moise Guran a făcut tot ce era de făcut în presă. Are o vârstă foarte bună și poate să meargă mai departe cu experiența acumulată în media”, a zis Denise Rifai pentru DC News.

 

DC News: La un moment dat, ați fost invitată să vă alăturați PNL. Mergând pe această idee, ați mai primit oferte recente să intrați în politică și în ce partide? V-ați înscrie într-un partid politic în perioada următoare?


'Momentan nu este cazul. Știm cu toții că au fost niște discuții cu o posibilă intrare în politică, nu am vrut atunci să fac pasul! Nu m-am simțit pregătită. Stați să fac și eu vârsta lui Moise Guran, peste 15-20 de ani... Cineva trebuie să mai facă și presă. La un moment dat, dacă voi simți asta, mă voi înscrie. Deocamdată îmi fac meseria.' a concluzionat Denise Rifai pentru DC News. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28