Insulele Maldive se redeschid. Mai întâi pentru bogații lumii, apoi și pentru turiști

Insulele Maldive își așteaptă din nou vizitatorii. Vor exista însă anumite restricții, impuse de autorități. 

Insulele Maldive se redeschid vizitatorilor, dar mai întâi pentru bogații lumii. În timp ce oricine are un avion privat sau un super yacht poate deja să se îndrepte spre destinația din Oceanul Indian, călătorii normali mai au de așteptat câteva săptămâni și asta pentru că măsurile de relaxare sunt luate treptat și în anumite condiții, scrie CNN

Consiliul de turism al națiunii insulare, care și-a închis granițele în martie, a anunțat o redeschidere în trepte. Mai întâi se așteaptă reluarea zborurilor pe principalul aeroport, începând de luna viitoare. 

Măsuri stricte pentru vizitatori 

Turiștilor care vor ajunge de acum înainte în Maldive li se va cere să prezinte un certificat medical care să confirme dovada unui test negativ Covid-19 efectuat cu cel puțin 14 zile înainte de sosirea lor.

Până în prezent, Maldive a înregistrat aproape 2.000 de cazuri confirmate și cinci decese cauzate de Covid-19. În timp ce țara a fost închisă turiștilor internaționali încă de la înregistrarea primelor cazuri, în jur de 30 de stațiuni au rămas deschise, oaspeții alegând să se autoizoleze aici, mai degrabă decât să se întoarcă acasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel