INSULA IUBIRII ultimul episod 13 august. Dee Dee, SCANDAL în emisiune

Scutaru Cristina / 13 aug 2017 / 22:44 Salveaza PDF Comentarii

INSULA IUBIRII ultimul episod 13 august. Duminică, 13 august, în ultimul episod Insula iubirii 2017, au fost momente incredibile.

INSULA IUBIRII ultimul episod 13 august. Mama și tatăl Dianei, cunoscută sub numele de Dee Dee, au fost uimiți când au văzut înregistrări în care fata lor folosește înjurii în timpul filmărilor și, mai ales, că a luat medicamente în combinație cu alcoolul.

INSULA IUBIRII ultimul episod 13 august. Părinţii lui Dee Dee au spus că fiica lor a luat un medicament împotriva depresiei. Nu le-a venit să creadă atunci când au aflat că acele pastile nu ar fi trebuit luate în combinaţie cu alcoolul, pentru că risca să facă un stop cardio-respirator.

INSULA IUBIRII ultimul episod 13 august. "Aveam un prieten şi i-a recomandat un tratament. Erau recomandate de un vecin din copilărie. Da, nu am ştiut asta", a spus mama tinerei.

INSULA IUBIRII ultimul episod 13 august. Apoi, tatăl lui Dee Dee s-a enervat atât de tare încât a plecat din emisiune. Acesta a avut replici acide la adresa emisiunii. Bărbatul a găsit repede vinovat pentru că Dee Dee a băut în exces: "Mi-ați îmbuibat copilul cu alcool! Au venit aicii copii curați și i-ați tâmpit!".

INSULA IUBIRII ultimul episod 13 august. "I-a băgat cineva pe gât alcool? Acum văd de unde caracterul, domnule Mihai...", a zis Radu Vâlcan.

INSULA IUBIRII ultimul episod 13 august. În disperare de cauză, Dee Dee și-a acuzat părinții pentru ceea ce a făcut în emisiune.

[citeste si]


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27