EXCLUSIV  Înșelătorii telefon | Vodafone. Românii primesc apeluri din țări exotice. Nu sunați înapoi!

Rodica Mitu / 13 oct 2019 / 20:59 Salveaza PDF Comentarii

Românii primesc apeluri telefonice din ţări exotice. Curioşi să afle cine îi caută, sună înapoi la acel număr, fără să ştie că un singur minut vorbit le poate adăuga bani în plus la factură.

Dacă veţi primi un beep sau veți fi sunat de pe numere necunoscute ce nu par a fi din România, nu vă grăbiţi să sunaţi înapoi, deoarece, dacă vi se răspunde, veţi putea fi taxat.

Un cititor DCNews ne-a semnalat ce i s-a întâmplat în cursul zilei de duminică, după ce a fost sunat de pe un număr care nu îi era cunoscut.

„Am sunat, ulterior, la *222 la Vodafone și am vorbit cu un operator. Mi s-a zis că e cunoscută problema și se fac eforturi pentru a fi remediată cât mai curând, într-o zi, maxim două. Sunt apeluri din țări care nu fac parte din Uniunea Europeană. Ți se adaugă costuri suplimentare doar dacă suni înapoi. E bine nici să nu răspunzi la apel. Orice ai face, în niciun caz, să nu suni înapoi", a spus cititorul.

De asemenea, acesta a precizat că rețeaua în cauză ar fi trebuit să anunțe despre existența unor astfel de apeluri pentru ca oamenii să fie informați.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23