Înregistrare ședință PSD. Felix Stroe: M..e USR! M..e PNL! - audio

Un site a publicat o înregistrare atribuită lui Felix Stroe, președintele PSD Constanța, susținând că a fost făcută într-o ședință de partid.

Liderul PSD spune, conform înregistrării, că în organizațiile de partid ale PSD-ului din județul Constanța s-a muncit foarte mult. La un moment dat, cum se poate observa din ședință, el a adunat la scorul PSD și "voturile care s-au dus la Pro România și în alte părți".

După această analiză, Felix Stroe a încercat să-și mobilizeze oamenii, educându-i spre o nouă atitudine, scrie Ordinea.ro, preluată de Antena 3.

"Puși pe bătaie! Și n-o să ne întoarcem obrazul celălalt ca-n spusa aia a lui Matei (evanghelistul – n.r.), ci (dacă ni se spune – n.r.) "Ba a mă-tii" (vom răspunde) "Ba a mă-tii". Scuzați-mă doamnelor! Și vă rog frumos și doamnelor să aveți atitudine bărbătească: capete în gură, și pe ei! Corect? Capete în gură, și pe ei! M..e PSD? (răspundem – n.r.:) M..e USR! M..e PNL! Așa trebuie să vă fie atitudinea. Sunteți măgari? Nu începem noi. Sunteți măgari? Vă spunem de zece ori mai mult ca voi.".

Stroe a anunțat audiența că partidul organizează un sondaj la nivel național, pentru a măsura încrederea și intenția de vot pentru 11 personalități din interiorul și din afara partidului. De pe 11 august, PSD-iștii vor strânge semnături pentru candidat, a mai spus acesta.

"Credeți că actualul președinte e foarte iubit de cetățeni? Nu vă speriați, că ăsta a fost rostul acestei campanii (pentru Parlamentul European – n.r.): să ne demoralizeze. [Ei] n-au fost în stare să se mobilizeze pentru moțiunea de cenzură, pe care au anunțat-o cu surle și trâmbițe, că ne dau după cap și ne sfărâmă în picioare. Se ceartă între ei ca și chiorii. Vor scoate 15 candidați la prezidențiale. USR-ul se vede deja cu președintele. Hai să ne mobilizăm! Corect? Hai să ne mobilizăm! Să ne mobilizăm, și pe ei! Pe ei, pe mama lor! N-avem ce pierde, n-avem decât de câștigat" – și-a încheiat Stroe discursul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel