Înregistrare-cheie în cazul reportajului Sky News. Ce spune avocatul românilor

Foto: Sky News
Foto: Sky News

Avocatul românilor arestați preventiv după participarea la un reportaj Sky News, despre un presupus trafic cu arme în România, a anunțat existența unei înregistrări la dosar care arată că televiziunea britanică avea la cunoștință adevărata natură a documentarului.

Avocatul Marcel Vrabie a afirmat, vineri seară, că Aurelian Mihai Szanto, cel care a jucat rolul de intermediar între jurnaliştii britanici şi presupuşii traficanţi de arme, a avut o discuție telefonică înregistrată cu jurnalistul Stuart Ramsey, pe 10 august, despre problemele apărute în țară în urma difuzării acestui material.

I-a reproșat că l-a băgat într-o belea mare pentru că nu a fost trecută la finalul materialului fraza care indica faptul că personajele erau fictive, a spus avocatul.

Răspunsul britanicului a fost acela că se vor ocupa avocații de acest aspect, dându-i de înțeles că e în regulă și că se rezolvă.

"Cu alte cuvinte, e o recunoaștere că jurnaliștii britanici știau care este adevărata natură a documentarului. Înregistrarea e la dosar și e în favoarea noastră", a mai spus avocatul, a cărui declarație a fost difuzată la "Subiectiv", de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel