EXCLUSIV  Asigurările auto şi siguranța în trafic în era digitală. Cea de-a patra revoluție industrială a omenirii - video

Centură de siguranță
Centură de siguranță

Tehnologiile digitale joacă astăzi un rol central în dezvoltarea economiei mondiale. Industriile auto şi cea a asigurărilor nu fac excepție de la acest proces istoric, denumit de specialiști „cea de-a patra revoluție industrială a omenirii".

Pentru domeniul asigurărilor, digitizarea activităţilor a dus la dezvoltarea de proceduri interne în scopul automatizării proceselor, mai ales ţinând cont de scopul fundamental al digitizării, care la acest moment este reprezentat de sporirea accesului la informaţie şi de îmbunătăţirea conservării acesteia.

Pasul următor – digitalizarea activităţii - presupune posibilitatea ca un asigurător să poată implementa proiecte complexe, de anvergură, prin folosirea de resurse reduse din punct de vedere al costurilor, concomitent cu menţinerea portofoliului de clienţi.

Este doar o problemă de timp până când folosirea tehnologiilor digitale atât în domeniul asigurărilor auto, cât şi a evaluării despăgubirilor vor deveni un standard, în contextul în care viteza şi modul de implementare a acestora se vor concretiza în parametri reali de realizare.


În acest context, BAAR - Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România și ISF - Institutul de Studii Financiare au plăcerea să vă invite la Conferința „Asigurările auto şi siguranța în trafic în era digitală" organizată în data de 24 octombrie 2019, începând cu ora 9:00 la Hotel Novotel, din București.


Evenimentul reunește specialiști din cadrul Autorității de Supraveghere Financiară, reprezentanți ai pieței asigurărilor și ai instituțiilor specializate ale statului.


Temele de dezbatere propuse invitaților sunt:


AI, telematics şi tehnologii de tip blockchain – impact asupra asigurărilor auto


Noile tipuri de vehicule (e-trotinete, maşini autonome, e-biciclete) şi protecţia participanţilor în trafic


Digitalizarea în procesele operaţionale ale asigurătorilor auto


Interconectarea bazelor de date – potenţial avantaje pentru consumatorul de asigurări


Indicatori de performanţă în siguranţa traficului (Raportul ETSC din iul 2019)


Daunele cu elemente de extraneitate – provocări operaţionale şi legislative.

Evenimentul este programat joi, 24 octombrie, și începe la ora 09.00. Va fi transmis live atât pe Facebook DC NEWS și DC BUSINESS, cât și pe Youtube.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel