Incendiu Socola. Soția pacientului ars de viu, semne de întrebare: Nu a ţipat, nu a strigat după ajutor? Nu l-a auzit nimeni?

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Soţia lui Ionuţ Adrian Turchină, bărbatul care a ars de viu în ajunul Crăciunului, la Institutul "Socola", a făcut declarații cutremurătoare. Nu înțelege ce s-a întâmplat în salonul în care soțul ei a murit.

"În primul rând, am mers cu el în ambulanţă către Spitalul Socola. Era pe picioarele lui, chiar glumea cu un medic, întrebând-o dacă a tăiat porcul. Era conştient. Avea la el un pachet cu ţigări Kent, abia îl cumpărase. La ora 1 noaptea am plecat de la el. A fost pus în rezerva cinci. Era sub influenţa alcoolului, aşa este", a declarat Ariadna Turchină pentru ziaruldeiasi.ro.

"Nu a ţipat, nu a strigat după ajutor? Nu l-a auzit nimeni?"

"Cei de la spital mi-au spus în primul rând că nu l-au sedat, lucru de care nu ştiu dacă este adevărat. Au spus că i-au dat nişte vitamine şi o soluţie pentru eliminarea alcoolului din organism. Dar oare, în momentul în care a început să ardă, nu a ţipat, nu a strigat după ajutor? Nu l-a auzit nimeni? Era legat de nu a putut să se salveze? Am înţeles că între rezervele patru şi trei a fost făcută o gaură în perete. Cel care stătea în rezerva patru a spart peretele spre cel de la 3, speriat de foc şi fum. De ce nu s-a salvat şi soţul meu?", a mai spus soția pacientului ars.

"A ars de viu. Probabil a suferit enorm"

"Era ars aproape în totalitate… Din câte am înţeles, a ars de viu. Probabil a suferit enorm. Cine i-a dat brichetă sau chibrituri? De ce nu era supravegheat de către medici? Din câte am înţeles, focul a fost observat de către o asistentă, care a alarmat-o pe doctoriţa de gardă, care se afla într-o altă parte a spitalului, în loc să sune la 112. Medicul de gardă a venit să vadă incendiul şi ea a sunat la pompieri. Adică a trecut foarte mult timp. Oare nu se incriminează prin faptul că Spitalul Socola ne-au achitat cheltuielile cu înmormântarea, deşi nu le-am cerut acest lucru?", a spus Ariadna Turchină

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel