Incendiu la o fabrică din Urlați. POPULAȚIE EVACUATĂ! - UPDATE

Intervenție în forță a pompierilor din județul Prahova în urma unui incediu izbucnit la o fabrică din Urlați. Un mesaj Ro-Alert a fost trimis către populație. 

UPDATE 2: Incendiul se manifestă pe cca 1000 mp, iar preventiv, din cauza fumului dens degajat, aproximativ 50 de persoane (aflate în locuințele din imediata apropiere) au fost evacuate, au anunțat reprezentanții IGSU. 


UPDATE 1: Un martor a relatat în direct la România TV că în zonă s-au auzit foarte multe bubuituri, iar în hala fabricii s-ar fi aflat mai mulți angajați. Poliția a securizat zona și nu îi mai lasă pe curioși să se apropie. Pompierii se luptă ca incendiul să nu se extindă. 

”Incendiul se manifestă pe aproximativ 600 de metri pătrați. Nu avem informații cu privire la existența unor muncitori în interiorul construcției. Sunt degajări mari de fum. A fost emis mesaj de avertizare a populației prin Ro-Alert”, a precizat Raluca Vasiloae, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, la România TV. 

După lichidarea incendiului urmează să se stabilească exact cauza incendiului.

- Știrea inițială - 

Un puternic incendiu a izbucnit în această seară la o hală de producție și depozitare saltele din localitatea Urlați, județul Prahova. Mai multe echipaje de pompieri intervin de urgență la fața locului. 

”Incendiul se manifestată generalizat la întreaga construcție, iar pentru localizarea și lichidarea flăcărilor, pompierii militari intervin cu opt mașini de stingere, o autoscară și două autospeciale de descarcarare. Totodată, la fața locului au fost trimise și două echipaje de prim-ajutor”, au anunțat reprezentanții ISU Prahova. 

Populația, avertizată prin RO-ALERT

La acest moment, nu sunt informații care să indice că ar fi persoane surprinse în incendiu. Misiunea pompierilor este în dinamică.

Populația a fost alertată prin sistemul Ro-Alert cu privire la degajările mari de fum. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel