Incendiu Izvor - O a doua clădire a luat foc

Un al doilea incendiu a avut loc miercuri într-o clădire din spatele căminului studenţesc al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila. ISU anunţă zece victime preluate de SMURD şi transportate la spitalele din zonă.

 

Un al doilea incendiu a avut loc miercuri seara în spatele cladirii care a ars mai devreme la Izvor, într-un alt corp de cladire, anunţă reprezentanţii ISU.

Bilanţul provizoriul vorbeşte de 10 victime, opt de sex feminin şi două de sex masculin. Patru dintre victime au fost coborâte cu autoscara de la etajul doi. 

Toate victimele suferă de  expunere la fum, dar sunt în stare stabilă. Unele dintre acestea refuză transportul la spital. Două dintre ambulanţe se îndreaptă spre Spitalul Floreasca, transmite B1 TV.

ISU anunţă că incendiul a pornit de la o cameră de locuit, de 20 de metri pătraţi  din incinta căminului. Pompierii au acţionat pe două direcţii, luptând atât pentru stingere incendiului respectiv, cât şi pentru căutarea şi evacuare victimelor cu autoscările, pe faţadele clădirii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel