Urmărește emisiunea live


Incendii grave în Botoșani. O victimă a inhalat vapori de vopsea

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Două incendii grave din Botoșani au lăsat în urmă mai mult victime și un imobil distrus. 

Un bărbat de 41 ani, din localitatea Rediu, a ajuns la spital cu arsuri pe mâini şi în zona feţei, în urma unui incendiu produs în propria locuinţă, au anunţat, duminică, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, scrie Agerpres.   

Potrivit acestora, bărbatul şi-a vopsit uşile din casă, dar nu a aerisit locuinţa, iar, când şi-a aprins ţigara, au luat foc şi vaporii de diluant, dar şi bunurile din încăpere.  

"Până la sosirea pompierilor, acesta (proprietarul casei - n.r.) a reuşit să stingă incendiul", au afirmat oficialii ISU.  

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.  

O casă a ars din temelii    

O casă din localitatea Broscăuţi a ars în totalitate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, ca urmare a faptului că proprietarul ar fi lăsat o ţigară aprinsă şi ar fi plecat de acasă, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani.  

Potrivit acestora, un localnic a văzut focul şi a sunat la 112, transmite Agerpres.  

"Focul a fost observat destul de târziu întrucât locuinţa era într-o zonă izolată, înconjurată de copaci. Trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, şi o ambulanţă SMURD, dar şi un pompier voluntar din comună au ajuns la faţa locului. La sosirea forţelor de intervenţie, casa ardea ca o torţă, existând pericolul de propagare a flăcărilor şi la o anexă", au precizat oficialii ISU.  

Intervenţia pompierilor a durat aproape patru ore, ea fiind îngreunată de cantitatea mare de deşeuri din mase plastice şi textile care exista în interior şi care întreţinea arderea.    

Explozie într-un bloc din Lugoj   

Explozia neurmată de incendiu a avut loc, conform ISU Timiș, la etajul 1 al unui bloc de garsoniere din Lugoj.  

Deflagrația s-a produs la etajul 1 în urma acumulării de gaze de la o butelie cu gaz butan folosită pentru gătit și a fost afectată ușa apartamentului și geamul. Citește continuarea articolului AICI.   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel