Înainte de Angelina Jolie, vezi ce vedete au mai apelat la mastectomie

sharon-osbourne1
sharon-osbourne1

Angelina Jolie a luat o decizie radicală în ceea ce privește riscul de apariție a cancerulul mamar și a recurs la operația de  dublă mastectomie, adică de a-și îndepărta chirurgical ambii sâni. Hotărârea actriței nu este singulară, mai  multe vedete procedând la fel ca Angelina, de teama apariției cancerului de sân de care erau conștiente că sunt predispuse genetic.

[caption id="attachment_317242" align="alignleft" width="310"] Sharon Osbourne[/caption]

În ultimii ani, Sharon Osbourne, Kathy Bates, Christina Applegate, Sheryl Crow și Cynthia Nixon au trecut, rând pe rând printr-un amalgam de sentimente, de furie, de deznădejde sau de depresie că vor rămâne fără o parte semnificativă a corpului lor.

 Dacă Cynthia Nixon doar a suferit o intervenție pentru a i se scote un nodul, apoi s-a tratat cu radiații, Sharon Osbourne, Kathy bates și Christina Applegate au recurs la dubla mastectomie, deoarece aveau o genă care creștea considerabil riscul de apariție a cancerulul mamar.

După o intervenție chirurgicală de acest fel, reconstrucția este, de cele mai multe ori posibilă, iar femeia care a suferit o mastectomie își poate relua viața normal, fără ca cineva să știe că a suferit de cumplita boală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel