În vacanță cu câinele. Ce să faci ca patrupedul tău să se simtă fericit în mașină

În vacanță cu câinele. Ce să faci ca patrupedul tău să se simtă fericit în mașină / Foto: Pixabay, de Eddie K
În vacanță cu câinele. Ce să faci ca patrupedul tău să se simtă fericit în mașină / Foto: Pixabay, de Eddie K

Află în articol ce trebuie să faci ca o călătorie cu câinele tău în mașină să fie o experiență plăcută.

Dacă intenționați să călătoriți cu mașina, asigurați-vă că și câinele dvs. este pregătit pentru aventură. În timp ce unor câini pur și simplu le place să-și scoată capul pe geamul mașinii și să privească lumea trecând, alții sunt predispuși la anxietate și rău de mișcare, scrie www.thisdogslife.co.

VEZI ȘI: Plante toxice pentru câini. Ar trebui să îți ții animalul departe de ele

Dacă câinele tău nu prea a călătorit cu tine, iată câteva sfaturi pe care le poți nota pentru a-ți transforma vehiculul într-un refugiu sigur în timpul vacanțelor alături de patrupedul tău.

Păstrați lucrurile în siguranță


Cel mai important lucru de luat în considerare atunci când călătorești cu câinele tău este să-l ții pe el, dar și pe tine, în siguranță. Un câine care umblă liber prin mașină poate fi periculos pentru amândoi. Este esențial să vă păstrați câinele în siguranță în timp ce sunteți pe drum.

Dacă câinele tău este mai mic, cumpără-i un scaun de înălțare pentru câine, astfel încât să se poată bucura de priveliștea de pe fereastră, rămânând în continuare în siguranță. Scaunele de înălțare îi ajută pe câini să se simtă calmi și încrezători pe toată durata călătoriei.

Pentru puii de talie medie și mai mare, un ham de călătorie este o opțiune excelentă pentru a-i păstra în siguranță în mașină. Aceste hamuri confortabile pot fi atașate de scaun sau de centură de siguranță și îl vor împiedica să alerge peste tot în timp ce ești la volan. Optați pentru un ham care a trecut testele de coliziune pentru a vă asigura că patrupedul este în siguranță, chiar și în cazul unei coliziuni.

Echipează-te corespunzător

Cel mai bine este să fii pregătit pentru orice scenariu. Nu știi niciodată ce se întâmplă atunci când călătoriți, așa că nu uitați să împachetați următoarele:

1. Actul de identitate a câinelui tău, chiar dacă este deja microcipat.

2. Multă apă și gustări.

3. O lesă și guler.

4. Articole de curățare, inclusiv pungi pentru excremente, prosoape de unică folosință și spray dezinfectant

Începe să călătorești cu el în mașină de când e mic


Dacă puiul tău nu iubește deloc călătoriile cu mașina, ultimul lucru pe care ar trebui să-l faci este să-l arunci în mașină și să te pornești la un drum lung. Trebuie întâi să te asiguri că este bine pregătit. Cel mai bun mod de a vă obișnuiți câinele cu mașina este să planificați totul din timp. Cu câteva zile înainte de călătorie, duceți-l la mașina dvs. parcată și lăsați-l să stea pur și simplu în ea, totul în timp ce îi dați gustările preferate.

Lasă-l să exploreze singur fiecare colț al vehiculului. După aceea, creșteți expunerea la mașină. Închideți toate ușile, porniți motorul și ieșiți din locul de parcare doar pentru o distanță scurtă.

Nu trece la pasul următor până când animalul tău de companie nu pare complet în largul său. Acest lucru va face experiența mult mai ușoară atunci când călătoriți cu câinele dvs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel