Imogen, urmărit în trafic. Momente de teroare: ”Vin după noi cu săbii și topoare!” Vloggerul acuză Poliția

IMOGEN
IMOGEN

Vloggerul Imogen susține că a fost urmărit de mai mulți indivizi înarmați cu săbii și topoare. Acesta a acuzat ulterior Poliția Română.

Incidentul s-a petrecut în județul Dolj. Imogen, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, spune că se afla în mașină cu un prieten când la un moment dat a observat o mașină lovită, cu farurile stinse, și condusă haotic, informează Antena 3.

Acesta acuză reacția autorităților chemate la fața locului, care, susține Imogen, a fost una zeflemistă.

Cei doi se îndreptau spre Craiova la o filmare când au observat mașina. Imogen susține că a sunat la 112, dar în timp ce vorbea cu operatorul autoturismul reclamat a început să îi urmărească.

Iomgen spune că Poliția nu l-a ajutat în momentul în care a fost atacat

Imogen a povestit că mașina le-ar fi tăiat calea și a blocat șoseaua. Din interior ar fi coborât mai mulți indivizi înarmați cu săbii și topoare.

„I-am lăsat să mă depășească crezând că pleacă. Au oprit în fața mea și au ieșit cu topoarele și săbiile. Cred că m-a ajutat Dumnezeu, nu sunt mare șofer, dar am făcut o manevră și am reușit să fug. Au aruncat cu toporul, e urmă pe mașină”, a povestit Imogen.

Acesta a adăugat că abia după al doilea apel la 112 Poliția a intervenit la fața locului. Vloggerul a taxat atitudinea nepăsătoare a autorităților și acuză că s-a rugat de Poliție să îl ajute pe tot parcursul celor 50 de km pe care s-a petrecut incidentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel