Imagini dureroase de la înmormântarea Marioarei Murărescu

4 februarie, zi tristă pentru prietenii, admiratorii și cei dragi Marioarei Murărescu. Îndrăgita realizatoare TV a fost condusă pe ultimul drum de toți oamenii care au stimat-o până în ziua în care și-a dat ultima suflare.

Mari artiști din țară au venit să îi aducă un ultim omagiu Marioarei Murărescu, cea care timp de trei decenii și-a dedicat viața tradițiilor și muzicii populare.

Ceremonia de înmormântare a început la ora 11 la Mănăstirea Cernica. A fost dorința ei să fie înmormântată alături de părinții săi.

La slujbă au participat cântăreți pe care Marioara Murărescu i-a lansat în emisiunile sale, dar și oameni care nu au cunoscut-o decât de la televizor. Au vrut să își ia rămas bun de la doamna muzicii populare, motiv pentru s-au îmbrăcat în port tradițional.

Florin Condurățeanu a descris-o pe realizatoarea în cei mai frumoși termeni

Florin Condurățeanu a acordat un interviu pentru DC News în care a vorbit despre Marioara Murărescu, cea care de peste trei decenii ne-a dăruit cu toată ființa sa emisiunea Tezaur folcloric.

Marioara Murărescu este o excelentă slujitoare a neamului românesc fără să am fără niciun fel de timorări în fața cuvintelor. Oamenii importanți merită cuvinte importante. Prin emisiunile ei, a reamintit și a deșteptat mereu în noi un adevăr care înseamnă mult în toată trecerea prin timp a poporului român. Pe lângă ilustrarea frumuseții folclorului românesc, Marioara Murărescu era EA, o femeie luminoasă, blândă și bună – prin vorba ei, prin comentariile ei deștepte îți mângaia sufletul. Nu trebuie să uităm că în emisiunea ei s-au lansat mulți cântăreți apreciați. Folclorul pe care l-a arătat a TVR 1 nu a fost poluat de nicio tentă comercială sau facilă”, a declarat Florin Condurățeanu pentru DC News.

FOTO: Capturi Romania TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel