Imagini cutremurătoare: Jurnalistă din Ungaria lovește imigranți. Ce măsuri a luat postul TV la care era angajată

Imagini cutremurătoare filmate în timp ce refugiații forțau un cordon de poliție la Röszke în sudul Ungariei: o femeie cameraman de la un post ungar de televiziune apropiat partidului de extremă-dreaptă Jobbik lovește migranţi, inclusiv copii. Angajata a fost ulterior concediată pentru atitudinea "inacceptabilă" adoptată în timp ce sute de migranţi rupeau cordonul poliţiei la centru de primire situat în apropiere de frontiera cu Serbia.

Femeia, a cărei identitate a fost dezvăluită ulterior - Petra Laszlo -, poate fi văzută îmbrâncind, în două incidente separate care au avut loc marți, un bărbat care fugea ţinând în braţe un copil şi lovind cu piciorul alt copil care fugea.

Imaginile au fost difuzate chiar de postul N1TV, un post de televiziune online apropiat partidului xenofob şi antimigraţie Jobbik la care Petra Laszlo era angajată, potrivit stirileprotv.ro.

"O colegă de la N1TV s-a comportat astăzi într-un mod inacceptabil la punctul de adunare de la Röszke", afirmă intr-un comunicat redactorul șef al N1TV, Szabolcs Kisberk, postat pe pagina de Facebook a canalului.

"Contractul de muncă al operatoarei a fost reziliat cu efect imediat de astăzi, considerăm cazul închis", precizează documentul citat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel