Imaginea care te lasă fără cuvinte: Oamenii, în genunchi, pe câmp

O fotografie cu o bătrână îngenunchiază în mijlocul câmpului la auzul clopotelor și începe să se roage a devenit virală pe internet. 

La Rebrișoara, în județul Bistrița-Năsăud, timpul se oprește parcă în loc. Zi de zi, la ora 12:00, atunci când bat clopotele la biserică. Oamenii se opresc, se închină și se roagă lui Dumnezeu. 

O fotografie emoționantă cu o femeie în vârstă, care lasă treaba deoparte și îngenunchiază în mijlocul câmplului și se roagă la auzul clopotelor, devine virală pe rețelele de socializare. 

”Pentru oamenii ca ea mai ține Dumnezeu Pamantul!”, a comentat cineva la postarea tânărului care a fotografiat-o pe femeie. 

”Doamne ajută să trecem cu bine! La auzul clopotelor care îndeamnă la rugăciune în fiecare zi la ora 12. Referitor la postare. Femeia vrea să rămână anonimă. Nu are nevoie de nimic material, doar sănătate și să ne ferească Dumnezeu de această boală. Va rog să respectați hotărârea ei cei ce-ați distribuit în numele meu”, a precizat Marian Ros pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel