Imagine teribilă la Pro TV. Dezvăluirea unui fost producător din trust

Ruxandra Ion – producătorul "Abracadabra" și a mai multor telenovele românești – a făcut câteva dezvăluiri despre plecarea sa din grupul Pro.

Aceasta a spus că pe platourile din Buftea este o imagine dezolantă pentru că nimeni nu mai lucrează acolo.

"Pe platourile de la Buftea nu mai lucrează nimeni, este un capitol închis. Nu aveam pentru ce să rămân, atâta vreme cât strategia de programe a noilor şefi nu se mai leagă cu producţiile de ficţiune", a declarat pentru EVZ, Ruxandra Ion.

Ruxandra Ion a mai spus că nu știe de ce nu s-au păstrat serialele din moment ce făceau rating. Fosta producătoare de la Pro TV a mai zis că telenovela a rămas un gen care prinde în continuare în România: "Părerea mea e că e un gen care prinde, contează mult cum este făcut. Ca dovadă, "O nouă viaţă", o telenovelă, este programul cel mai vizionat de la Acasă. – Are mare succes la copiii între 12 şi 15 ani... – Pentru că adolescenţii aveau nevoie de modele. Asta am şi încercat să fac. Este anormal că într-o piaţă de televiziune foarte dezvoltată, cum este cea românească, copiii să o aibă model pe Cruduţa, Bianca Drăguşanu... Măslinuţa. Copiii aveau nevoie de modelele generaţiei lor. Nu se poate să-ţi doreşti la 14 ani să ajungi asistentă la televiziune. Acum îşi doresc să joace, să cânte, să iubească, să-şi atingă visurile".

Ruxandra Ion a părăsit PRO TV-ul după ce a lucrat acolo timp de două decenii.

FOTO: Libertatea.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel