Ilie Năstase și-a vândut viața privată, în exclusivitate, la PRO TV

PRO TV se pare că a cumpărat exclusivitatea pe viața privată a lui Ilie Năstase, scrie reportervirtul.ro. Marele sportiv s-a căsătorit, luni, la Timișoara, cu Brigitte Sfăt, după o relație de câțiva ani.  

Potrivit sursei citate, Ilie Năstase a bătut palma cu Pro TV pentu viața sa privată, notificând presa că exclusivitatea îi aparține trustului amintit. Prețul contractului s-ar ridica la circa 200.000 de euro, potrivit surselor Reporter Virtual.

Perioada n-a fost precizată, dar bătălia se va da pentru imaginile de la viitoarea nuntă, după căsătoria de luni cu Brigitte Sfăt.

Presa a relatat  că Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt s-au certat cu o zi înainte de a se căsători, sub privirile reporterilor care veniseră să le ia un interviu celor doi. Ilie Năstase a glumit pe seama puşcariei, iar Brigitte s-a enervat cand a auzit discuţia, mai ales după ce îşi aminteşte prin ce a trecut în perioada cât a fost închisă, potrivit wowbiz.ro.

"Aş fi primul general care ar intra la puşcărie cu iubita, dar n-ar fi bine să mergem la puşcărie, nu mai plătim nimic, mai slăbim, că ne dau aceeaşi mâncare" a glumit Ilie Năstase.

Brigitte Sfăt a reacţionat violent la glumele tenismenului: "Taci din gură, în viaţa ta să nu mai spui aşa ceva! Nu spui chestii d-astea! Tu n-ai fost şi nu ştii ce e acolo! Nici în coşmarul tău să nu-ţi permiţi să spui asta! Lasă-mă naibii în pace! Când te trezeşti vorbim, iar ai băut prea mult".

În final, cei doi s-au împăcat.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel