Ilie Balaci, cauza morții. Monica Pop: Se produce într-un anumit moment

monica-pop
monica-pop

Monica Pop, renumit profesor doctor și director al Spitalului de Oftalmologie din București, a dezvăluit ce l-ar fi putut salva pe marele Ilie Balaci. 

Monica Pop a declarat că în cazul infarctului, cauză care a dus și la decesul marelui fobalist craiovean, are loc într-un anumit moment, iar singura cale de a evita o asemenea tragedie este controlul medical anual. 

"Vă spun încă o dată că aceste coronare se îngustează sau se astupă, ca să înțeleagă toată lumea, în timp. Infarctul se produce într-un anumit moment, dar până acolo e un drum", a declarat Monica Pop la emisiune "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

"Oamenii nu înțeleg asta"

Referitor la criticile care au apărut astăzi la adresa medicilor în cazul lui Ilie Balaci, prof. dr. Monica Pop susține că s-a făcut tot posibilul pentru a salva viața marelui fotbalist. "Consultațiile astea obișnuite trebuie să fie făcute. Oamenii nu înțeleg asta. Nu înțeleg de ce a apărut în presă un lucru urât despre medici, din nou, că s-a întâmplat un lanț de gafe. Eu văd că au făcut tot ce era posibil și am auzit azi dimineață un mic interviu cu doamna Balaci în care mulțumea medicilor de la SMURD. Și-a dat seama că atunci când au chemat ambulanța când deja era în stop cardio-respirator și că nu s-a mai putut mai mult decât atât. Vă dați seama că orice medic din lumea asta s-ar fi bucurat să salveze orice om și pe domnul Balaci cu atât mai mult. Dar nu s-a putut", a mai spus Monica Pop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel