Idei de Valentine's Day și Dragobete. Nicu Bocancea, sugestii de aranjamente florale / galerie FOTO

Nicu Bocancea recomanda inimile din flori si planta hoya de Valentine’s Day si Dragobete.

Nicu Bocancea, master florist internațional, propune îndrăgostiților la începutul lunii iubirii inimile îmbrăcate in flori de parfumate si fragile de primăvara care sa retrogradeze in efect clasicele buchete masive din trandafiri roșii care, după părerea expertului, sunt nedrept si previzibil de uzități. “Propun îndrăgostiților sa se axeze pe emoția si ineditul pe care le poate aduce un aranjament floral, sa gândească liber si simplu, asa cum sunt si florile, dar si iubirea”, subliniază Nicu Bocancea.

Pentru ca Valentine’s Day si Dragobetele, cele doua sărbători care celebrează iubirea, sunt in februarie, Nicu Bocancea îi sfătuiește pe îndrăgostiți sa întâmpine primăvara cu gestul lor de iubire: “Suntem in ultima luna de iarna, deja primăvara începe să ne zâmbească si prin intermediul florilor si este păcat sa nu profitam de primele ei semne de viata in demersul nostru de a ne arata iubirea. Trebuie sa alegem flori de primăvara, delicate si parfumate care sa se asorteze cromatic si sa creeze împreună un aranjament mic si suav, cu un plus de inedit”, spune master floristul internațional.

Chiar dacă încurajează exprimarea iubirii in orice fel, Nicu Bocancea pledează subiectiv pentru buchetele mici, atipice, cu un plus de emoție si si de parfum natural, in locul celor opulente si clasice si pentru aranjamentele creative in forma de inima: “Crengile de cireș, atât de parfumate, de simple si de mici, așezate frumos pe o forma de inima si asezonate cu doua cupe de orhidee alba sau un buchet de anemone cu zambile si liliac sau un curcubeu din lalele atât de simple si de armonioase ca aspect sau un buchet simplu de frezii care prevestesc renașterea naturii, fiecare dintre ele poate fi varianta câstigatoare pentru Ziua Îndrăgostiților”, spune cel mai premiat florist din România pe plan național si internațional.

Indiferent de culoarea preferata sau aleasa pentru manifestarea iubirii, Nicu Bocancea recomanda planta perfecta care sa completeze orice aranjament de Ziua Indrăgostiților: “Planta de hoya este secretul oricărui aranjament cu mesaj de dragoste. Are frunza in forma de inima si, după ce se bucura de ea in aranjament, destinatara ei o poate planta, cat sa ramână verde si proaspătă o perioada lunga, cat iubirea”, recomanda Nicu Bocancea, master florist internațional.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel