Iaşi: Peste 400 de cupluri au aniversat 50 de ani de la căsătorie

Peste 400 de cupluri din Iaşi au aniversat 50 de ani de la căsătorie, 55 dintre acestea fiind premiate în cadrul unei festivităţi organizate de municipalitate. 

Cea de-a XVII-a ediţie a Zilei Familiei s-a desfăşurat miercuri în Parcul Expoziţiei de pe Dealul Copoului, prilej cu care a fost organizat un spectacol dedicat celor care au ajuns la 'nunta de aur'. 'Sunt 400 de familii care anul acesta au împlinit 50 de ani de căsătorie. Aproape 50 dintre ele sunt premiate la scenă deschisă. Un eveniment frumos care arată că România reprezintă un exemplu în ceea ce priveşte stabilitatea familiei, ca nucleu de bază a societăţii.

Ziua Familiei este o zi binecuvântată pentru că familia este temelia acestei societăţi, acolo se naşte viitorul acestei societăţi. Cinzeci de ani de căsătorie înseamnă şi mai mult decât atât. Sunt 50 de ani de răbdare, 50 de ani de bine şi mai puţin bine, 50 de ani de înţelegere şi mai puţină înţelegere, cu fericire şi necazuri. (...) Pentru noi este un simbol, un exemplu de viaţă.

Anul trecut a fost anul Centenarului Marii Uniri. Anul acesta începem un nou secol în care trebuie să dăruim mai multă dragoste, timp petrecut în familie. (...) Anul acesta este anul unei renaşteri naţionale din toate punctele de vedere', le-a transmis primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, celor veniţi în Parcul Expoziţiei pentru a lua parte la celebrarea familiilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Familiile care au celebrat 50 de ani de căsătorie au avut ocazia de a participa şi la o tombolă, câştigătorii primind drept premiu câte o pereche de verighete de aur. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel