EXCLUSIV  Horoscop 5 august 2022. Află ce ți-au pregătit astrele astăzi

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Aflați ce v-au pregătit astrele în funcție de zodie. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul zilei la DCNews și DCNewsTV, de la ora 09:00, pentru fiecare zodie. 

August, o lună memorabilă pentru șase zodii. Iubire, idei, nou job

Luna august stă, în primul rând, sub semnul triplei conjuncții Marte-Uranus-Nodul Nord în Taur. În al doilea rând, trecerea lui Marte în Gemeni va face ca august să devină o lună de neuitat pentru câteva zodii. 

Evenimentele astrologice ale lunii august fac ca șase zodii să privească august 2022 ca fiind o lună memorabilă. 

Tranzitul lui Marte în Gemeni ne ajută să găsim mai multe variante, să avem curaj să facem o reconversie, să începem să studiem noi domenii sau să fim mai dornici să experimentăm din toate punctele de vedere. Vom fi cuprinși de confuzie și nehotărâre, dar doar așa vom putea schimba ceva. 

Berbec / ascendent în Berbec

Intrarea lui Marte în Gemeni îți va aduce mai mult decât credeai. Poate vei dori mai multe locuri de muncă, mai mulți parteneri în același timp. Ideea este de a testa, de a vedea exact ce anume ți se potrivește cel mai bine și până la urmă, poate că acesta este momentul pentru a-ți da seama ce îți dorești cu adevărat. Marte este guvernatorul tău, îți aduce o mare nevoie de a schimba ceva când trece în Gemeni. Energia Gemenilor care va apărea în a doua jumătate a lunii îți va aduce schimbare, explorare, curiozitate și o energie diferită. Este o perioadă nemaipomenită pentru reconversie profesională, însă până atunci vei simți nevoia de a testa diverse idei. Cu Mercur și Soarele în Fecioară s-ar putea să simți nevoia de a munci pe bune, să găsești energia și resursele de a pune ideile în practică. În schimb, cu Venus în Leu, s-ar putea să îți dai seama că alergi după năluci. Deși aparent dragostea ți se va părea minunată, în august îți vei dori mai mult exact de acolo de unde nu se poate. 

Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel