EXCLUSIV  Horoscop 29 aprilie 2024. O zodie se va simți neajutorată la serviciu / video

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu horoscopul zilei de luni, 29 aprilie 2024.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și Youtube.

Astăzi, Marte face o conjuncție cu Neptun în semnul Peștilor. Acțiunea și motivația se întâlnesc cu inspirația și haosul. Pentru cei practici, ziua va fi un calvar. Dar pentru cei mai spirituali și mai artiști, ziua va fi una plină de daruri.

Tot azi, Venus intră în Taur.  Acest tranzit care se petrece între 29 aprilie și 23 mai ne poate face să și economisim niște bani sau să obținem venituri în plus.

Berbec

Obiectivul tău principal este acela de a fi cât mai pragmatic. Există riscul să te lași repede influențat de cine nu trebuie. 

Taur

Intrarea lui Venus, Micul Benefic, în semnul tău îți va aduce poftă de viață și nevoia de confort. Nu crede în promisiunile prietenilor!

Gemeni

Te vei simți neajutorat de multe ori la serviciu. Victimizarea nu este o soluție. Te vei descurca, cu siguranță, să găsești și singur soluții la probleme. 

Rac

Nu te vei putea ocupa de nimic cu adevărat dacă nu vei avea parte de liniște și siguranță. Astrele îți recomandă să fii mai sociabil. 

Leu

Venus își începe tranzitul în casa carierei. Deci ai în față o perioadă cu multe oportunități, dar și una în care îți va plăcea să muncești. 

Fecioară

Partenerul va fi destul de confuz. Astrele îți recomandă să nu îl forțezi să îți facă nicio promisiune. Sunt avantajați cei care călătoresc. 

Balanță

Schimbarea lui Venus, guvernatoarea ta, nu îți priește așa cum te-ai fi așteptat. Vor apărea nenumărate cheltuieli suplimentare. 

Scorpion

O zi foarte bună pentru romantism și iubire! Așa că astrele îți recomandă să pui pe primul loc viața personală și familia. 

Săgetător

Încearcă să nu te contaminezi cu probleme pe care le au unii membri ai familiei. Mai ales dacă nu ai nicio implicare în acest sens. 

Capricorn

Mintea îți joacă feste, așa că ar fi bine să te ocupi de activitățile ușoare și să eviți promisiunile. Adică să le și faci, dar și să le crezi pe ale altora. 

Vărsător

Astrele te invită să te gândești de mai multe ori înainte de a face o investiție. Și ar fi bine să nu te lași influențat de nimeni. 

Pești

Conjuncția Marte-Neptun îți oferă multă inspirație, dar și un risc crescut de confuzie. Ești încurajat să te ocupi și de activitățile spirituale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel