EXCLUSIV  Horoscop 27 mai 2024. O zodie este pusă pe fapte mari și are chef de muncă / video

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu horoscopul zilei de luni, 27 mai 2024.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și Youtube.

Începem săptămâna cu Luna în Capricorn. Aspect ce ne îndeamnă la seriozitate și responsabilitate. Dar, să nu uităm că, ieri, Jupiter a intrat în Gemeni și că primim de la astre și oportunități atunci când nu ne luăm foarte în serios și când suntem dispuși să facem schimbări. 

Berbec

Îl ai de partea ta, încă, pe Marte. Nu ar trebui să lași ziua să treacă degeaba. Plictiseala nu te ajută la nimic de data aceasta. 

Taur

Mercur mai stă câteva zile în semnul tău. Și va face o conjuncție cu Uranus. S-ar putea să ai parte de tot felul de idei năstrușnice. 

Gemeni

Cu Soarele, Venus și Jupiter în semnul tău ești pus pe fapte mari. Ai chef de muncă și spirit de competiție. 

Rac

Prima zi a săptămânii nu este neapărat pe placul tău. Cel mai bine ar fi să te bazezi pe cei dragi și să nu ai niciun exces de zel. 

Leu

Îi contaminezi pe cei din jur cu buna ta dispoziție. Colegii vor fi de mare sprijin. Așa că nu ezita să le ceri ajutorul. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să fii mai implicat în carieră. Astfel nu vei rata unele detalii importante care te vor ajuta în viitorul apropiat. 

Balanță

Nu-ți stă capul la muncă deloc! Ai un dor de ducă fantastic! Chiar și mintea va călători toată ziua. Nu prea ai putere de concentrare. 

Scorpion

Trebuie să fii mult mai atent atunci când alegi proiectele sau oamenii în care să investești. S-ar putea să dai câteva rateuri. 

Săgetător

Nu vei face față exagerărilor celor din jur. Vrei să fii mai cumpătat, iar atitudinea lor te împiedică. Comunicarea cu colegii este importantă. 

Capricorn

Cu Luna în semnul tău, emoțiile îți vor da reale bătăi de cap. Dar, cu muncă și răbdare, nu le vei lăsa să îți strice ziua. 

Vărsător

Astrele îți transmit că nu este cazul să te iei prea în serios. Încearcă să privești orice din mai multe unghiuri și să îndrăznești mai mult. 

Pești

Mintea îți va fi cel mai mare aliat. Mai ales dacă vei alege să faci diferența între percepție și perspectivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel