EXCLUSIV  Horoscop 23 august 2021. Soarele iese din Leu și intră în Fecioară

Astrologul DC News, Daniela Simulescu
Astrologul DC News, Daniela Simulescu

Daniela Simulescu prezintă horoscopul zilei de luni.

Luni, 23 august, Soarele iese din Leu și intră în Fecioară.

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, vă aduce previziunile astrale ale zilei. Află ce ți-au pregătit astrele de la ora 09:00, la DCNews, DCNewsTV, precum și pe Facebook și Youtube DCNews. 

Rămâneți alături de noi!

Previziuni pe scurt:

Berbec

Focusul se duce pe zona muncii. Vei simți încă din primele ore ale zilei nevoia de a fi mult mai organizat și practic.

Taur

Nevoia de a te exprima va crește. Nu contează în ce mod o vei face face, ci contează să fii mult mai prezent ca zilele trecute.

Gemeni

Multe dintre situațiile familiale nu sunt așa cum ți-ai fi dorit. Tu speri că se vor rezolva de la sine, însă nu vei scăpa de implicare.

Rac

Vei avea mai mult spor în chestiunile administrative. Pregătește-te de mai multe drumuri, discuții și negocieri cu oameni noi.

Leu

Vrei să îți shcimbi poziționarea în ceea ce privește un proiect. Dintr-o dată, vei trece de la protagonist la un rol secundar.

Fecioară

Soarele vine să le dea putere lui Mercur și Marte. Cu toate trei în semnul tău, ai mai multe șanse să reușești ce ți-ai propus.

Balanță

Nu vei fi foarte sigur și vei amâna orice decizie. Încerci să stai cât mai departe de haos, gălăgie și proiecte complicate.

Scorpion

Începi săptămâna cu încredere în forțele proprii, fapt ce te va ajuta să strângi în jurul tău oamenii care să te susțină.

Săgetător

Te dezveți greu de obiceiurile dăunătoare. Intrarea Soarelui în zona carierei îți va arăta ce funcționează și ce nu la tine.

Capricorn

Prima zi a săptămânii se va simți precum ieșirea din bezna. Parcă vezi cu alți ochi munca și alte treburi de care te vei ocupa.

Vărsător

Astrele îți recomandă să nu insiști acolo unde nu iese din prima. Nu este una din acele zile în care să nu renunți deloc.

Pești

Partenerul îți solicită întreaga atenție. Și să nu crezi că o va face în mod direct. Evenimentele din viața lui te distrag serios.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel