EXCLUSIV  Horoscop 17 aprilie 2024. O zodie se va concentra pe bani și va lua unele decizii financiare / video

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu horoscopul zilei de miercuri, 17 aprilie 2024.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și Youtube.

Berbec

Dacă vrei să ai o zi bună, astrele îți recomandă să lași creativitatea să facă parte din viața ta. Nu trata nimic în mod superficial sau cu o atitudine de om ursuz. 

Taur

Mercur retrograd se apropie de Venus, guvernatoarea ta. Este o zi bună pentru a te asigura că șefii au înțeles și știu bine care îți sunt calitățile. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să fugi de plictiseală. Poate găsești metoda prin care timpul liber să fie umplut de activități care mai de care mai interesante. 

Rac

Te vei concentra strict pe zona financiară. Îți vei face o analiză serioasă și îți vei da seama că este cazul să iei unele decizii. Stai departe de zgârcenie!

Leu

Luna îți tranzitează semnul. Vei avea o neliniște de care nu vei putea scăpa. Cel mai bine ar fi să o lași să te ajute în anumite proiecte. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să nu abandonezi unele planuri pe care le aveai pregătite pentru tine și partener. Lenea și amânarea nu te vor ajuta deloc. 

Balanță

Dacă tot ai nevoie de validarea celorlalți, cel mai bine ar fi să și folosești ceea ce îți spun. Nu este cea mai bună zi pentru a te baza doar pe tine. 

Scorpion

Cariera este destul de importantă astăzi. Fă tot posibilul să te implici și să ai inițiativă. Șefii te vor aprecia și te vor avea în vedere pentru viitoare proiecte. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să îți faci curaj și să nu mai fugi de problemele din familie. Evitarea acestora nu va face decât să îți pună și mai multe bețe în roate. 

Capricorn

Nu neglija deloc impactul evenimentelor din familie în restul vieții tale. Proiectele profesionale vor fi influențate pentru că vei avea o neliniște permanentă. 

Vărsător

Nu trebuie să pierzi toată ziua fiind atent la faptele partenerului. Oferă-i libertate! Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!

Pești

Marte se rupe de influența lui Saturn, în semnul tău. Primești o doză suplimentară de încredere și energie în forțele proprii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel