Hoandră, schimb de replici cu Turcescu: "Plecați dracului! M-am săturat!"

Octavian Hoandră a avut o intervenție în direct la Realitatea TV unde a vorbit despre recentele mișcări de pe scena politică. La un moment dat, a avut un schimb de replici cu Robert Turcescu.

"Se adună toți ca la hoit. S-a ajuns foarte jos în politica românească. Se cațără pe corpul sângerând al României. Înainte de alegeri, domnule Turcescu, am spus că toți nenorociții din politica românească trebuie să dispară din politica românească. Îi văd pe toți că au discuții în secret. Ce mai vreți cu România asta? Lăsați-o dracului de țară! Plecați dracului și lăsați medicii să vină și pe toți cei care au plecat din cauza voastră, din cauza negocierilor voastre nemernice! Este prea mult pentru mine să comentez. Astea sunt negocieri? Negocierile le fac niște domni. Ăștia sunt politicieni care se cațără pe rănile sângerânde ale unei țări? Au distrus poporul. Până când mai negociază?", a zis Octavian Hoandră.

Turcescu a intervenit și a zis: "Domnule Hoandră, știu că sunt la dumneavoastră acasă, dar nu este politicos să aruncați genul acesta de vorbe la adresa tuturor celor care au intrat în Parlament".

Octavian Hoandră a replicat: "Este fix problema mea. Nu vreau o discuție cu dumneavoastră. Am sentimente bune pentru dumneavoastră, dar nu avem ce discuta. M-am săturat de 27 ani să acord prezumția de încredere! M-am săturat! Oamenii nu au ce vota".

Turcescu a adăugat: "Intrați dumneavoastră în politică să vă voteze pe dumneavoastră! Haideți să vedem câți vă votează și așa îmbunătățim Parlamentul".

[citeste si]

Octavian Hoandră: "N-ați vrea să îmi faceți și programul zilnic, domnule Turcescu? Poate vreți să îmi spuneți ce cafea să beau. Nu vreau să dialoghez cu dumneavoastră. Faceți ce doriți! Cine a câștigat alegerile să guverneze. (...) Cât tupeu să ai, tu PNL, să vrei să vii la guvernare când ai primit un șut în fund de la electorat? Rușinos!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel