Hanibal Dumitrașcu și trista zi de 9 ianuarie. ”Trebuie să-ţi mărturisesc că am fugit de gândul că nu mai eşti”

Pe 9 ianuarie era ziua lui, omului care ne lipsește tuturor, mai ales în dezbaterile televizate care uneori nu mai au aceeași substanță.

Hanibal Dumitrașcu știa că o știre ține de timp și că informațiile nu așteaptă după disponibilitatea unuia sau a altuia. Știa că un comentariu făcut prea târziu nu prea mai conta. Răspundea pe loc la orice, indiferent că era într-o pauză la facultate sau oprea pe dreapta când era la volan. Și te făcea să înțelegi dincolo de subiect. Vorbea în cuvinte care îți ajungeau la suflet, nu venea cu teorii care să te facă să cauți în dex orice termen.

Astăzi, cea care ne-a făcut să ne amintim de el este Maria, fiica sa.

”Azi, pe 9 ianuarie, ar fi fost ziua ta. Ce goală e ziua asta acum, fără tine. Nu-ţi mai pot spune La mulţi ani, tati! Ce pot să-ţi spun este că ştiu că eşti aproape de noi. Ştiu că ne vom revedea într-o zi. Şi că iubirea nu se stinge în veşnicie. N-am crezut până să te pierd pe tine că fiinţa dragă rămâne să fie atât de prezentă, atât de actuală, după plecarea ei. N-am crezut, tati, că moartea nu poate distruge acea legătură. Te iubesc. Eşti atât de viu în fiecare clipă. În fiecare clipă imaginea ta e aici, o port cu mine peste tot. Şi vocea ta blândă, şi căldura mângâierii tale pe fruntea mea. Le simt mereu, cum erau ele aievea, atât de reale îmi par!

Trebuie să-ţi mărturisesc că am fugit de gândul că nu mai eşti. Iartă-mă, tati! Nu m-am mai gândit. Mi-am focalizat atenţia pe alte lucruri. Poate din cauza asta am şi uitat să plâng. Doar când vorbim, am ochii plini de lacrimi. Ce bine e când plâng! Atât de ciudat, mă simt mai bine când o fac. Chiar dacă fug de amintiri, dimineaţa mă trezesc cu tine în gând şi e singurul moment în care conştiinţa, de obicei adormită, face loc gândurilor reprimate şi mă lasă să plâng. Să mă simt. Să te simt. Să fiu eu însămi, cu inima mea, aşa cum nu sunt, în restul timpului.

La mulţi ani, sufletul meu! Sau Eternitate plină de fericire. De acolo, dintre îngeri, ştiu că îmi călăuzeşti paşii. Ştiu că eşti cu mine, la fiecare pas pe care îl fac. Ştiu că sunt cu tine, chiar dacă eşti plecat. Atâta timp cât te voi iubi, nu vom fi niciodată departe.

Să ai grijă de noi.
Pe apele memoriei,
În adâncul viselor,
Pe cerul amintirilor,
Eu şi cu tine ne vom revedea.
Te iubesc, pentru totdeauna!”, a scris Maria Dumitrașcu pe pagina Aimee.

(w670)

VEZI ȘI: EXCLUSIV Hanibal Dumitrașcu și dureroasa zi în care mi-am dat seama că l-am pierdut

Fiica lui Hanibal Dumitrașcu: Tati, ce mai faci? Sper ca rândurile mele să ajungă, cumva, la tine. Nu înţeleg cum de nu mai eşti

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel