Hanibal Dumitrașcu, deces. Unde i se poate aduce un ultim omagiu

Rodica Mitu / 21 mai 2018 / 14:17 Salveaza PDF Comentarii
Hanibal Dumitrașcu, deces. Unde i se poate aduce un ultim omagiu
Descriere foto: Hanibal Dumitrașcu, deces. Unde i se poate aduce un ultim omagiu

Hanibal Dumitrașcu s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani. Cei care doresc să-și ia rămas bun o pot face până marți.

Corpul neînsuflețit al celui care a fost Psihologul românilor se află depus la Biserica Acoperământul Maicii Domnului, strada Navigației nr. 54, Sector 1. Toți cei care doresc să-și ia rămas bun o pot face până marți, 22 mai, la ora 12.00.

Psihologul s-a stins din viață pe neașteptate în doar câteva zile. Joi după-amiază i s-a făcut rău pe stradă. A fost luat de ambulanță și dus la spital. A fost operat, iar ieri, pe 20 mai, s-a stins din viață. Hanibal Dumitraşcu a murit la 54 de ani şi era membru în Colegiul Psihologilor din România.

Din anul 2006, a fost conferențiar universitar la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității București, unde fusese înainte lector universitar din 1995. De asemenea, era coordonator Studii Universitare de Master, program de studii Consiliere în Asistență Socială, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, la Universitatea București.

 

Vezi și: Hanibal Dumitrașcu a murit. Vâlcu, primul jurnalist care i-a luat un interviu: Vorbea pe înțelesul tuturor


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24