Grindeanu: Vă dau un singur exemplu, ca să înțelegeți ce a făcut Dragnea

Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu

Marţi, 11 iulie, Sorin Grindeanu, într-un mesaj publicat pe Facebook, a oferit un exemplu, „ca să înțelegeți ce a făcut Liviu Dragnea prin declanșarea crizei politice de luna trecută”. De asemenea, a confirmat informațiile legate de întâlniri pe care le are cu persoane din PSD.

"Ca să recapitulăm, de vină pentru că nu toată lumea îl ridică-n slăvi pe Liviu Dragnea sunt: "sistemul" (destul de vag, probabil nu cel cu care juca chiar Dragnea tenis), George Soros (care are acum, pare-se, drept unică preocupare să-l deranjeze pe încă-președintele PSD), presa ostilă (peste care merge ANAF-ul inopinat, cum altfel) și un pic, dar doar un pic, programul de guvernare. Da, țineți minte, acel document ridicat la rang de Adevăr Suprem pe când Guvernul Grindeanu era "evaluat", dar care acum e modificat aproape zilnic pe ici-colo, prin părțile esențiale.

Am avertizat în repetate rânduri că stabilitatea și predictibilitatea sunt primordiale, dacă vrem să păstrăm încrederea investitorilor. Vă dau un singur exemplu, ca să înțelegeți ce a făcut Liviu Dragnea prin declanșarea crizei politice de luna trecută: ultima licitație pentru titluri de stat cu scadența la 10 ani s-a închis la dobândă de 3.98, sensibil mai mare decât precedenta, de 3.68. Adică, din cauza deciziei unui singur om, toți românii au de pierdut: toți va trebui să scoatem bani din buzunarele noastre ca să plătim dobânzi mai mari", a scris, pe Facebook, Sorin Grindeanu.

În acelaşi mesaj, a transmis că informaţiile apărute în presă privind întâlniri cu persoane din PSD sunt adevărate.

"Cât despre informațiile apărute în presă legate de întâlniri pe care le am cu colegi şi prieteni din PSD, da, sunt adevărate. Şi mă voi întâlni în continuare cu toți cei care doresc, fie că sunt din Timiş, Teleorman sau Giurgiu, pentru că sunt şi voi rămâne pesedist, unul preocupat de viitorul partidului din care fac parte de 21 de ani", a mai scris fostul premier.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel