EXCLUSIV  Greșeala lui Klaus Iohannis care a îngropat PNL la alegeri

Victor Ponta a vorbit la DC NEWS LIVE despre greșeala majoră pe care Klaus Iohannis a făcut-o anult treci și care a costat Partidul Național Liberal, la alegerile locale.

"Toată lumea consideră că în noiembrie, domnul Iohannis a fost prea lacom și s-a grăbit. Dacă avea răbdare și nu folosea moartea oamenilor ca să dea jos guvernul, ieri ( duminică n.r -) rezultatele arătau altfel", spus Victor Ponta la DC NEWS LIVE.

Potrivit datelor parțiale anunțate de BEC, marți dimineață, alianţa PSD+UNPR a obţinut la Primăria Capitalei 43,45% din totalul voturilor valabil exprimate la alegerile locale de duminică, urmată de USB cu 29,93%, după centralizarea de către BEC a rezultatelor din 889 de secţii din totalul celor 1.252 existente în Bucureşti.

Partidul Social Democrat a obţinut 37,62% din voturile valabil exprimate pentru primari la alegerile locale de duminică, fiind urmat de Partidul Naţional Liberal cu 32,80%, după centralizarea de către BEC a rezultatelor din 3.122 de secţii din totalul celor 3.186 existente în ţară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel