Graţiela Gavrilescu, vizită la fabrica de ţigări: Investiţii de peste 240 de milioane de euro

Graţiela Gavrilescu a postat pe pagina de Facebook un mesaj, după o vizită la fabrica British American Tobacco din Ploieşti. 

Graţiela Gavrilescu a mers vineri, la  fabrica British American Tobacco din Ploiești. Ministrul Mediului a vorbit în cadrul vizitei despre implementarea noilor prevederi la nivel european, atât în ceea ce privește produsele din plastic de unică folosință #SUP, cât și responsabilitatea extinsă a producătorilor.

"Am mers astăzi în vizită la fabrica British American Tobacco din #Ploiești. Discuția noastră s-a axat pe implementarea noilor prevederi la nivel european, atât în ceea ce privește produsele din plastic de unică folosință #SUP, cât și responsabilitatea extinsă a producătorilor.

M-am bucurat de deschiderea manifestată de reprezentanții companiei față de aceste subiecte. Cred că o astfel de atitudine, venită din partea unui producător de nivelul #BAT, cu investiții de peste 240 milioane euro și 850 de angajați, este exemplul de care industria are nevoie", este mesajul transmis de Graţiela Gavrilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel