Godot Cafe Teatru, schimbare adresă: Vă scriem într-un moment delicat

Scutaru Cristina / 19 oct 2018 / 16:15 Salveaza PDF Comentarii
Godot
Descriere foto: Godot

Oamenii care mergeau la Godot Cafe Teatru au primit o veste tristă.

Godot Cafe Teatru și-a pierdut sediul. Problema este cauzată de starea de degradare a fațadelor clădării de pe Blănari nr. 14.

”Doamnelor, domnilor,

Stimați spectatori,

Dragi colegi,

Vine un moment în viața fiecăruia dintre noi, când schimbarea devine absolut necesară. Vă scriem într-un moment delicat. În urmă cu puțin timp am fost informați că starea de degradare a fațadelor clădării de pe Blănari nr. 14 avansează. Siguranța dumneavoastră și a tuturor celor care ne trec pragul zilnic este prioritatea noastră numărul 1, așa că am decis ca începând de astăzi, 19 octombrie, să încheiem orice activitate în acest spațiu.

Ne cerem scuze. Față de fiecare artist programat să joace în următoarea perioadă la Godot. Față de fiecare iubitor de teatru care a ales să-și petreacă serile alături de noi. Față de toți colaboratorii. Vă asigurăm că în următoarea săptămână, eforturile întregii echipe se vor concentra către:

- restituirea banilor reprezentând contravaloare biletelor achitate în avans (online sau offline)

- relocarea temporară a spectacolelor din portofoliul nostru

- amenajarea unui nou spațiu care să găzduiască activitatea Godot Cafe-Teatru

Vă asigurăm că în ultimii ani am înaintat numeroase demersuri în vederea reabilitării acestei clădiri de care ne leagă atâtea amintiri frumoase. Sperăm ca toată stăruința noastră să folosească organelor abilitate în procesul de reconsolidare a fațadelor deteriorate de timp.

Acesta nu este un mesaj de rămas bun. E o scrisoare de mulțumire. Și promisiunea că ne vom întoarce în cel mai scurt timp, într-o nouă locație. Godot Cafe-Teatru merge mai departe și sperăm că veți fi alături de noi în continuare. Vă vom ține la curent cu evoluția procesului de relocare.

Cu drag și foarte multă recunoștință,

Întreaga echipă” - a transmis Godot Cafe Teatru.

Se mută la Teatrul Evreiesc

”Din motive administrative, pentru siguranța voastră, Teatrul Godot a fost nevoit să îşi suspende astăzi activitatea. Sub egida sa, premiera din această seară "VECINA DE DEASUPRA" se va juca la Teatrul Evreiesc de Stat, la ora 20.00 - Str. Iuliu Barasch 15, la câteva minute distanță de Godot.

Vă rugăm să ne iertați, schimbarea a avut loc în cel mai scurt timp, v-am anunțat cât am putut de repede. Mulțumim Teatrului Evreiesc şi doamnei Maia Morgenstern pentru ajutor şi pentru disponibilitate. Vă aşteptăm la TES, în număr cât mai mare. Biletele şi rezervările se obțin tot de la Godot Cafe Teatru”, au mai transmis reprezentanții Godot Cafe Teatru.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26