EXCLUSIV  Giani Kiriță, controversă EXATLON. Operațiunea Godină DISTRUGE emisiunea

Actul de agresiune numit "Godină" - care s-a aplicat în cazul DC News - este în desfășurare și pe pagina de Facebook a paginii Exatlon.

După ce polițistul Marian Godină a spus că a dat o stea review paginii DC News, sugerând practic boicotul, a venit rândul emisiunii Exatlon. De această dată nu știm cine a îndemnat la execuție, dar, în câteva ore, Facebook-ul emisiunii de la Kanal D s-a umplut de recenzii proaste. Mii de persoane au dat o stea, astfel încât nota paginii a scăzut considerabil într-un timp foarte scurt. 

Petiție

Oamenii își arată revolta și sancționează Kanal D prin această formă de acțiune din cauza unui singur om. Adică în loc să dezbată o idee, acționează în bloc. Încă de la începutul emisiunii, Giani Kiriță a fost cel mai vocal concurent, recunoscând de câteva ori că are și un joc "psihologic", adică încearcă să își intimideze adversarii prin limbaj. Recent, situația a degenerat, dovadă fiind reacțiile fanilor în mediul online, dar și acțiunile acestora: au realizat o petiție pentru eliminarea concurentului din cadrul concursului, scriu sute de mesaje pe rețelele de socializare, chiar și pe pagina oficială a emisiunii, unde mai dau și review-uri negative, doar pentru că nu-l plac pe concurent.

Modul în care se acționează arată o manifestare violentă. Este un comportament totalitar, se merge direct la distrugere. Oamenii care nu îl susțin pe Giani Kiriță atacă întreaga emisiune, deși acolo sunt concurenți demni de toată lauda. Din acest motiv, emisiunea Exatlon nu merită un astfel de tratament. 

Faptul că telespectatorii au făcut o petiție prin care cer excluderea concurentului din competiție pentru limbaj agresiv este un lucru foarte bun, dar să sancționezi emisiunea în ansamblu este deja mult prea mult.

VEZI ȘI: Giani Kiriță, lovitură pentru Exatlon. Fanii, implicare fără precedent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel