Giani Kiriță, lovitură pentru Exatlon. Fanii, implicare fără precedent

Recent, Giani Kiriță a avut un schimb de replici dur cu echipa Războinicilor de la Exatlon. 

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. Încă de la începutul emisiunii, Giani Kiriță a fost cel mai vocal concurent, recunoscând de câteva ori că are și un joc "psihologic", adică încearcă să își intimideze adversarii prin limbaj. Recent, situația a degenerat, dovadă fiind reacțiile fanilor în mediul online, dar și acțiunile acestora: au realizat o petiție pentru eliminarea concurentului din cadrul concursului, scriu sute de mesaje pe rețelele de socializare, chiar și pe pagina oficială a emisiunii, unde mai dau și review-uri negative, doar pentru că nu-l plac pe concurent.

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. Iată ce spunea Alex, din echipa Războinicilor: "De când a început concursul, să îmi zică numai d-astea și mă face în toate felurile... Nu e OK, îți dai seama că mă afectează! Și când întrece limita, cum a făcut-o ieri, chiar m-a afectat", zicea Alex în fața colegilor săi de echipă.

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. Fanii au realizat o petiție. "Cerem producătorilor să îl descalifice pe Giani pentru comportamentul și limbajul său vulgar. De o lună și jumătate asistăm la un circ făcut de un om fără educație și bun simț, acceptat tacit de producători. La meciul cu Mexic, ne-a făcut o reputație urâtă ca români, purtându-se grosolan cu Ana Lago. Acum nesimțirea lui a atins apogeul, in ediția din 18.02 când a insultat o concurentă în nenumărate rânduri. Această emisiune este urmărită și de foarte mulți copii, de aceea dorim să se ia atitudine și să nu i se mai permită acestui individ să fie obraznic, sfidând peste orice regulă", se precizează în petiție.

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. Cum ziceam, au curs reacțiile pe Facebook. 

Cine e Giani Kiriță? Cică e campion, cu cine? Cu Dinamo, cine e Dinamo? Sunt oameni care sunt campionii lumii și nu fac așa, sunt campioni ca Hagi, Popescu, Lăcătuș, etc... Oameni care au atins cel mai înalt nivel în sportul lui. Are 40 de ani și se comportă ca la 15.

Îmi place enorm concursul și îl aștept cu nerăbdare dar nu Mai suport să îl aud pe Gianni Kiriță.

Cine se crede acest așa zis "campion" Giani Kiriță, cu ce îi el mai presus decât oricare de acolo? Vă zic eu cu ce, cu nimic. Nu îmi vine să cred câtă răbdare mai au cei de la războinici de nu pun odată piciorul în prag.

Valoare internațională cu 2 titluri de campion național (dinamo) și unul în turcia... ți-ai reprezentat de 4,5 ori țara în 20 și ceva de ani de așa zisă carieră fabuloasă a ta și îți dai valoare singur prietene? dacă tu te crezi cum te crezi.. cum ar trebui să se simtă bulimar?

Inadmisibil un asemenea comportament ca cel al "campionului" Giani Kiriță..

Emisiune frumoasă, antrenantă, distrusă de un participant: "giani chiriță" (scris așa cu litere mici pentru a evidenția aportul adus de el sportului românesc).  

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. Pe de altă parte, sunt și cei care îl susțin pe Giani Kiriță și iau apărarea celor din cadrul emisiunii, spunând că există un regulament ce trebuie respectat și fiecare concurent este resposabil pentru vorbele și faptele sale, iar fanii nu pot interveni în desfășurarea competiției, excepție făcând votul prin SMS în urma propunerilor spre eliminare. Doar atunci decizia aparține telespectatorilor.

Iată alte mesaje:

Îmi place foarte mult emisiunea. Nu îl dați afară pe Giani. 

Giani va pleca când îi va veni rândul să plece nu când vor alții...

[citeste si]

Degeaba vă ambalați atât și vă iese inima din voi, agitându-vă, pentru ca nimic nu este cum vreți voi. În joc sunt niște reguli, în Dominicană sunt niște reguli. Opriți-vă din a vedea doar partea rea a lucrurilor, pentru că nu orice fraier/ă ajunge la EXATLON. Au fost MII de oameni, din care doar 10 au fost RAZBOINICI si 10 FAIMOȘI. În acest moment rămânând numai 5 în echipa R si 8 în echipa F. Nu se știe nimic ce se va întâmpla în viitor. (...) Și eu susțin o echipă, cea a FAIMOȘILOR, și am motivele mele, dar asta nu înseamnă ca sunt în măsură să critic și să ironizez persoanele din echipa adversă.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel