EXCLUSIV  GEST care ȘOCHEAZĂ. Sișu Tudor: Dacă eram în locul lui, o aruncam! Dați-vă-n căc#t! / Video

Sișu Tudor a reacționat dur, la interviurile DC News, privind un gest pe care mulți așa-ziși influenceri îl fac. 

Sișu Tudor a vorbit, la interviurile DC News, despre faptul că toți suntem îndemnați, în zilele noastre, să învățăm să ne iubim pe noi înșine. 

„Mă iubesc pe mine. În primul rând, am instinct de supraviețuire și e foarte greu să-l suprim. Nu pe mine trebuie să exersez să mă iubesc, ci pe ceilalți. Logic că am grijă de mine! Mănânc, caut să am grijă de mine. Dar cum pot să-i văd pe ceilalți la fel ca pe mine? Cum pot să am grijă de ei la fel?”, a spus Sișu Tudor. 

În continuare, artistul i-a criticat dur pe cei care se laudă pe social media, cu fel de fel de imagini, că au dat de mâncare unui om aflat la nevoie. 

„Ăștia care spun că *am învățat să mă iubesc pe mine, îți garantez că niciodată, în viața lor, n-au avut grijă de alt om, cu adevărat. Că i-a dat unuia o farfurie de supă, asta o chestie elementară. Își pun poze că dau de mâncare unui om... Săracul om care primește pomana, îi fac poze și... Dacă eram în locul lui, o aruncam! Dați-vă-n căc#t”, a declarat Sișu Tudor la interviurile DC News. 

Totuși, Sișu a precizat că, dacă vine o organizație și face o acțiune în acest sens, prin care îi îndeamnă pe ceilalți să dăruiască, atunci e complet altceva. 

„Înțeleg când vine o organizație care face ceva, e normal... Uitați, facem acțiunea asta în fiecare săptămână, în fiecare lună, poze, veniți și voi să participați dacă vreți. Dar ăștia care scot telefonul și *a uite, i-am dat ăstuia să mănânce. Ce băiat bun sunt! De fapt, ți-ai hrănit ego-ul, asta ai făcut. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel