Gerea, după înlăturarea lui Constantin: Finalul unei povești de trădare și șantaj

Andrei Gerea.jpeg
Andrei Gerea.jpeg

Andrei Gerea, vicepreședinte ALDE, a declarat, astăzi, că s-a pus punct trădării în ALDE. 

”Preluarea portofoliilor de către noii miniștri reprezintă finalul unei povești de trădare și șantaj pe care Daniel Constantin a încercat să o pună în practică față de partidul care l-a susținut să ocupe funcții guvernamentale și care i-a asigurat prezența în Parlament. Prin decizia asumată de către Biroul Politic Central, ALDE a dovedit că este un partid unit care pune interesele guvernamentale și programul asumat în fața românilor înaintea intereselor personale ale unui om politic mult prea mic să înțeleagă faptul că pe primul loc sunt interesele românilor. În guvern nu au ce căuta oameni care urmăresc interese personale și care sunt gata să trădeze echipa din care fac parte în favoarea sistemului și a unor câștiguri personale.” a declarat Andrei Gerea. 

”Război politic personal motivat de ambiții și orgolii politice mărunte”

Vicele ALDE a adăugat că ”poziționările publice ale lui Daniel Constantin din ultima vreme nu sunt altceva decât un război politic personal motivat de ambiții și orgolii politice mărunte. Acesta a dovedit că nu înțelege prioritățile politice și face jocurile altor structuri, însă, ceea ce pierde din vedere, este că au mai fost și alții care au făcut jocurile unor forțe oculte, dar au sfârșit striviți de acestea. Sistemul, odată ce nu mai are nevoie de ei, îi lasă din brațe asemenea unui instrument inutil.”

[citeste si]

El a conchis: ”Discursul agitator al lui Daniel Constantin, încărcat de interese și orgolii personale, nu afectează în niciun fel voința partidului și dorința de a menține aceeași linie a guvernării. Vrem să ne ținem de cuvânt în fața românilor și nu putem să facem acest lucru decât prin intermediul unor reprezentanți dornici să urmeze agenda partidului, dar și măsurile pe care ni le-am asumat. De astăzi, guvernul este în echipă completă, iar speranța noastră este aceea că își va duce la îndeplinire programul de guvernare.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel