George Simion îi răspunde ministrului Alexe. Acuze de 'fake news' vs. 'demascăm furtul din păduri'

George Simion, sursă foto: George Simion Facebook
George Simion, sursă foto: George Simion Facebook

Tăierea pădurilor este un subiect extrem de sensibil în România, dar care a revenit în prim-plan în contextul pandemiei de COVID-19.

Un clip video devenit distribuit intens pe internet, prin rețelele de socializare, în care copreședintele AUR (Alianța pentru Unirea Românilor) George Simion solicită Guvernului să oprească „jaful din pădurile naționale”.

Liderul AUR a reacționat după ce ministrul Mediului a acuzat o campanie de fake news, „un curent naționalist și antieuropean”, în ceea ce privește tăierea pădurilor. 

Ministrul costel Alexe, preciza în cadrul unei conferințe de presă: „În aceste vremuri tensionate sunt zeci de mii de postări cu trimiteri directe, aș putea să spune nerușinate, către adeziunea  unor partide politice, către colectarea celor 3.5% din impozitul pe profit care pot fi donați pentru cauze nobile. Pe fondul acestui curent naționalist și antieuropean, imagini cu depozite ale unor operatori economici din întreaga țară sau cu trenuri de bușteni fac ravagii pe internet”.

În mesajul viralizat pe rețelele de socializare, George Simion îi răspunde ministrului: „Costel Alexe spune despre noi că noi suntem naționaliști și antieuropeni, pentru că demascăm furtul din păduri. Nu o facem doar noi, deși luptăm pentru această cauză de 10, 15 ani, de când se taie codrii. O fac toate organizațiile de mediu, o face un întreg popor care postează filme de peste tot, cum în această pandemie ni se taie codrii seculari.   

Redăm integral mesajul postat de George Simion, liderul AUR: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel