Găinușă lovește în Huidu și Burci. "Ai distrus ceea ce am construit"

Mihai Găinușă a transmis un mesaj dur pentru Șerban Huidu și Cristian Burci.

"Am muncit pentru tot ce am. Nu mai datorez nimic, nimănui. Mulțumesc Șerban că ai crezut în valoarea mea. Nu-ți mulțumesc pentru că ai distrus ceea ce am construit împreună. Și ți-ai asumat integral meritele. Nu mă deranjează toate mesajele tale, deoarece nu mă mai interesează trecutul. Am făcut radio și televiziune și înainte de Cronică, fac și după. N-o să fac niciodată compromisul de a scrie vulgarități, numai ca să câștig un public pe care n-o să-l respect.

Nu-mi pasă de cei care sunt și vor fi întotdeauna niște sfătuitori din linia doi, care dau în cel atacat și singurul lor talent e să-i pupe în fund pe cei care le dau bani și-un loc de muncă călduț. Sunteți niște nulități și așa o să rămâneți. Punct. Mulțumesc Burci că ai crezut cândva în mine.

Nu-ți mulțumesc că ți-ai bătut joc de munca mea și ai preferat să-i asculți pe yesmenii din jur. Să știi că niciodată n-o să mă dau bine pe lângă un patron, ca să supravietuiesc cu resturi aruncate. Nu m-a angajat nimeni pe pile niciodată. Poate că nu mai am publicul numeros dinainte. Dar, hei! Acum am un public valoros și inteligent pe care-l respect mult. Vă mulțumesc că mă apreciați. Fac tot ce pot, credeți-mă, ca să nu vă dezamăgesc", a scris Găinușă, pe blog.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel