Gafă: Sumă exorbitantă plătită de un român la un restaurant

Aurel Lupşa, un director al unei companii de telecom din Londra, probabil român de origine, după nume, a achitat, din greșeală, de 100 de ori mai mult costul unei mese pe care a servit-o la un restaurant împreună cu alți patru membri ai familiei. Pentru suma plătită, el ar fi putut cumpăra 4989 de pui întregi sau 6460 aripi individuale, scrie mirror.co.uk.

Aurel Lupşa, împreună cu familia, respectiv soția, fiica minoră, o nepoată și soțul acesteia, au luat masa la un restaurant Nando dintr-un mall din nordul capitalei Marei Britanii. Întreaga consumație a costat 62,35 de lire sterline, însă bărbatul a achitat, din greșeală, de 100 de ori valoarea facturii. 

Din fericire, angajații localului au observat greșeala înainte ca familia să părăsească restaurantul. 

"Mănânc tot timpul la Nando, au mâncare bună, dar puiul nu este atât de bun încât să coste atât. Nu pot să cred că am mâncat aici cea mai scumpă masă din viaţa mea", a spus omul de afaceri după ce a aflat că a plătit pentru aripioare şi "pui Peri-Peri", o specialitate a celor de la Nando, nu mai puţin de 6.235,88 lire sterline

"Nici nu mi-am dat seama că am plătit atât", a spus el, "pentru că mâncarea a fost bună, ne-am simţit bine, şi nu am fost atent la nota de plată. Pe viitor, însă, voi fi foarte atent".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel