Gabriela Firea, ultimatum pentru PNL

Candidatul PSD la Primăria Generală a Capitalei, Gabriela Firea, şi-a exprimat speranţa miercuri ca liberalii să-şi rezolve problemele şi să-şi desemneze 'sută la sută' reprezentantul la alegerile pentru municipalitatea bucureşteană.

'Până acum ştiu câţiva dintre contracandidaţi. Nu îi ştiu pe toţi. Eu sper ca în cel mai scurt timp şi PNL, un partid istoric, un partid important din România să-şi desemneze sută la sută candidatul. De altfel până marţi este termenul limită de înscriere a candidaturilor atât pentru Primăria Generală, pentru Consiliul General, pentru consiliile locale, primari de sector şi consilierii din întreaga ţară.

Este normal câteva zile, probabil, să mai existe puţină confuzie, dar sunt convinsă că PNL va clarifica această situaţie în perioada următoare. De altfel, îmi doresc ca această campanie să fie despre proiecte, despre oameni, despre tineri şi nu neapărat despre teme pe care le-am dezbătut în anii '90. Între timp am îmbătrânit cu toţii sau, mă rog, suntem mai înţelepţi, nu mai bătrâni', a declarat Gabriela Firea, cu prilejul depunerii candidaturii la Primăria Generală.

[citeste si]

Ea a adăugat că are o stare de teamă şi chiar de nelinişte în legătură cu faptul că, din păcate, mulţi bucureşteni nu vor să vină la vot, pentru că sunt foarte dezamăgiţi.

'Nu toţi oamenii sunt la fel. Îi rog pe bucureşteni să aibă încredere să vină la vot şi să-l voteze pe cel care vine cu soluţiile cele mai eficiente, cele mai practice şi cele mai uşor de aplicat', a susţinut Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel