Gabriela Cristea, în prag de divorț și mai săracă cu un milion de euro

gabriela_cristea_marcel_toader
gabriela_cristea_marcel_toader

Gabriela Cristea trebuie să facă față unei perioade nu tocmai liniștită a vieții sale. Potrivit unor surse din preajma vedetei, vedeta de televiziune s-a separat, deocamdată neoficial, de soțul său, Marcel Toader, din cauza infidelității acestuia, dar și din cauza unor probleme financiare. Se pare că Marcel Toader ar fi risipit un milion de euro, bani care i-au aparţinut soţiei sale şi pe care el i-a investit într-o afacere nerentabilă, scrie click.ro.

[caption id="attachment_303561" align="alignleft" width="276"] Sursa foto: click.ro[/caption]

În urmă cu cinci ani, Gabriela Cristea (38 de ani) şi Marcel Toader (50 de ani) s-au căsătorit în 2008, la doi ani după ce fostul rugbist a divorţat de o altă vedetă, Anamaria Ferentz.

Deși vedeta susținea, atunci, că Marcel este bărbatul alături de care va îmbătrâni, acum, Gabriela pare hotărâtă să pună capăt numeroaselor certuri din cuplu și să nu mai accepte infidelităţile repetate ale soţului ei. Surse din apropierea vedetei afirmă că ea şi-a mutat deja o mare parte din lucrurile pe care le avea în locuinţa conjugală, sătulă de comportamentul soțului, relatează sursa citată.

"Marcel venea dimineaţa acasă, pe la 5.00, de la petreceri cu lăutari, mirosind puternic a alcool. Gabi îl aştepta acasă, pentru că nu o lua niciodată cu el. În aceste localuri pe unde mergea, flirta cu tot felul de femei. Nu se poate spune că avea o amantă, pentru că umbla cu mai multe femei în acelaşi timp", a povestit o sursă apropiată vedetei, citează click.ro.

Marcel Toader, un investitor neinspirat

Ca și cum escapadele nocturne ale soţului ei nu ar fi fost de ajuns, Gabriela Cristea se pare că a rămas și fără banii câștigați de-a lungul anilor în televiziune. Gabi i-ar fi dat pe mâini soţului ei un milion de euro, acesta garantându-i că îi va investi banii într-o afacere prosperă, care le va aduce un profit suficient cât să trăiască liniştiţi. Din păcate, afacerea s-a dovedit a fi una falimentară.

"A lăsat-o aproape fără un leu în buzunar, cum se spune. I-a mâncat toţi banii, iar ea, pentru că îl iubea, a mers pe mâna lui, a avut încredere în el", a spus aceeaşi sursă.

În pofida faptului că vedeta de televiziunea, Gabriela Cristea, se confruntă cu probleme în căsnicie, ea arată că o femeie poate lupta întotodeauna pentru viitorul ei, dovadă recentul mesaj postat pe Facebook: "Femeile pot să poarte 3 kg în uter timp de 9 luni și să supraviețuiască ore de travaliu, să gătească, să facă ordine și să vorbească la telefon în același timp, să sângereze o săptămână și să nu moară, să meargă pe tocuri de 10 centimetri, să plângă noaptea și următoarea zi să se trezească ca și cum totul este ok. Bărbaților, amintiți-vă că femeile sunt neputincioase doar până când lacul de pe unghii nu este uscat”, a scris Gabriela Cristea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel