Gabriel Coveșeanu, interviu exclusiv. Ce nu se vede la TV: Nu e deloc ușor

Gabriel Coveșeanu - Cove, așa cum îl cunoaștem toți - a absolvit Facultatea de Teatru la UNATC, în 1996. Apoi, pentru a se pune la adăpost de vremurile grele din artă, a decis să facă și altceva. A absolvit un master, la ASE, cu note mari, dar nu s-a dezlipit niciun moment de actorie și televiziune.

Cove realizează acum, alături de Adela Popescu, la PRO TV, emisiunea 'Vorbește lumea'. Actorul a trecut de 100 de ediții și are de gând în continuare să le facă mai frumoase zilele românilor. Ce mai face Cove veți descoperi într-un interviu pe care l-a acordat în exclusivitate pentru DC News.

(w670)

DC News: Aveti o nouă colegă, pe Adela Popescu. Cum se înteleg doi actori în televiziune?

Gabriel Coveșeanu: Se înțeleg foarte bine, ba chiar cred că, pentru o emisiune de televiziune în direct cum e 'Vorbește lumea', sunt bineveniți doi prezentatori actori, care pot improviza și pot crea momente speciale împreună atunci când apar situații neprevăzute.

DC News: Ce s-a schimbat de când a venit noua colegă?

Gabriel Coveșeanu: În primul rând, e o altă energie în platou, pentru că Adela este un om special, o colegă minunată, care te cucerește cu farmecul ei și care răspândește în jur o energie pozitivă și o stare de bine.

(w670)

DC News: Ați absolvit facultatea de Teatru, apoi ați virat către ASE. Când și cum v-ați dat seama că nu ar strica o carieră în domeniul cifrelor, carieră care nu pare să aibă nimic de-a face cu arta.

Gabriel Coveșeanu: A fost un moment în care am realizat că o carieră în artă poate să nu fie una care asigură baza materială pentru un om care vrea să își întemeieze o familie și că, în eventualitatea în care nu voi mai putea lucra în teatru sau în televiziune, e bine să am și o altă pregătire. Așa am decis să fac și studii economice. Din fericire, până în acest moment nu a fost nevoie de o reconversie profesională, dar nu se știe niciodată.

DC News: Realizați emisiunea 'Vorbește lumea'. În televiziune, recurgeți la lucruri pe care le-ați învățat în actorie?

Gabriel Coveșeanu: Televiziunea e diferită de teatru sau de film și, mai ales, televiziunea în direct. Dar faptul că am studiat actoria m-a ajutat în cariera mea în televiziune.

DC News: În actorie sunt aplauzele, în televiziune este audiența. Cât de importantă este pentru dumneavoastră legătura cu publicul?

Gabriel Coveșeanu: Indiferent că prezinți o emisiune de televiziune, joci într-un spectacol de teatru sau joci într-un film, îți dorești foarte mult ca ceea ce faci să placă cât mai multor oameni și cât mai mulți să urmărească emisiunea, piesa sau filmul. Publicul este cel care îți dă măsura a tot ceea ce faci.

DC News: Este ușor să realizați o emisiune mondenă? Lumea ar putea spune că nu-i greu, dar câtă muncă este în spatele a ceea ce faceți?

Gabriel Coveșeanu: Să realizezi o emisiune în direct, de luni până vineri, nu e deloc ușor, indiferent de genul ei. Dar 'Vorbește lumea' nu e doar o emisiune mondenă, este și o emisiune în care prezentăm situații de viață din care cu toții avem ceva de învățat sau încercăm să întindem o mână de ajutor celor aflați în nevoie.

(w670)

DC News: Povestiți-ne un moment de neuitat de când sunteți în familia PRO TV.

Gabriel Coveșeanu: Fiecare moment petrecut în familia PRO TV este unul special și sunt fericit că fac parte din această familie frumoasă.

DC News: Ce-ar fi fost Cove fără Andreea Marin, dar Andreea Marin fără Cove? Vă întreb pentru că mulți oameni vă asociază imaginea cu perioada Surprize Surprize, perioadă de care presupun că vă este tare dor.

Gabriel Coveșeanu: 'Surprize Surprize' a însemnat debutul meu în televiziune, a fost colaborarea care mi-a adus notorietate și mă bucur că am avut ocazia să fac parte dintr-un proiect de televiziune grandios, să pot colabora cu profesioniști în televiziune, cum e și Andreea Marin, cu care am rămas într-o frumoasă relație de prietenie.

DC News: Pe scenă la teatru când vă mai putem vedea?

Gabriel Coveșeanu: Mă puteți vedea în spectacolele Teatrului Ion Creangă, acolo unde activez de aproape 20 de ani, așa că vă aștept împreună cu cei mici la teatru.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel