Gabriel Biriș a cerut scuze în emisiunea 'Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu'

Secretarul de stat de la Ministerul Finanțelor, Gabriel Biriș, a cerut scuze, într-o intervenție telefonică în emisiunea Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu, de la Antena 3, pentru declarațiile neinspirate făcute luni.

Gabriel Biriș a declarat, luni, că trei milioane de români, persoane adulte, nu există din punct de vedere fiscal. Trei milioane de „fantome", care trebuie "scoase la lumină", a precizat oficialul de la Finanţe.

"Poate trebuia să fiu un pic mai concis. Îmi cer scuze, dar sunt adevăruri care trebuie asumate. Nu am spus un neadevăr. Încă o dată îmi cer scuze față de cei care s-au simțit ofensați, nu am vrut sa jignesc pe cei care o duc greu, care o duc de azi pe mâine. Cei care mă cunosc știu că nu sunt nici arogant și nici cinic", a zis secretarul de stat.

"Sunt născut și crescut la țară. Am în continuare mulți cunoscuți care se zbat în viața de zi cu zi. (...) Sunt într-o poziție oarecum ingrată pentru că trebuie să vorbesc despre ce au făcut alții. Cred că această prevedere a fost gândită ca o facilitate. Dacă o persoană are nevoie de intervenții costisitoare nu o poate primi pentru că nu este asigurat, ar trebui să plătească pe cinci ani în urmă. Nu a fost făcută opțională de Parlament. Acest Guvern și-a propus să nu mai facă modificări pe genunchi ", a zis Biriș la Antena 3, în emisiunea 'Subiectiv'.

VEZI VIDEO AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel