Gabi Balint, prietenul Duduienilor, dezvăluiri din noaptea crimei: MANEVRĂ!/ Video

Gabi Balint, bun prieten cu Duduienii, a făcut dezvăluiri neștiute despre noaptea în care Emi Pian a fost înjunghiat mortal. 

Gabi Balint, prietenul Duduienilor, al cărui nume, similar cu cel al fostului fotbalist Gavrilă Balint, l-a adus de multe ori în atenția publicului, face dezvăluiri tulburătoare.

De asemenea, Balint le cere celor responsabili de moartea prietenului său, Emi Pian, să meargă la cimitir și să-și ceară iertare.

„Eu pe Emi îl știu de om orgolios. Își iubea prea mult familia și copilul lui, nu avea voie să se înjosească în fața nimănui… că, vezi Doamne, a pierdut 300.000! Lumea a făcut manevră. Au jmenuit zarurile, pentru că știți care e treaba la barbut… Nu pot să povestesc prea multe… Problema este că ăia care ați făcut manevră, jmenuiți-vă voi zarurile voastre personale și nu uitați niciodată că orice copii din lumea asta au fost concepuți de niște părinți!

Ar fi bine să mergeți acum să plătiți acolo, la Emi, la cimitir, să se facă ceva ce nu s-a văzut niciodată în România. Oricum, nu veți fi iertați, nu de Emi, ci de Dumnezeu, că nimeni nu se va răzbuna! Va veni timpul în care veți plăti, între voi, așa. Băiețașul ăsta ce l-a lovit pe Emi, nu-l condamnă nimeni nici pe el… Problema este că acum ajungem la vorba ce v-am spus 2-3 ani în față. În ziua de azi, nu se mai dă cu pumnul…”, a spus Gabi Balint într-un video. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel