FRUCTUL OPRIT ultimul episod: A murit Alex sau nu

Fructul oprit ultimul episod: A murit Alex?
Fructul oprit ultimul episod: A murit Alex?

FRUCTUL OPRIT. Ultimul episod din 2018 din Fructul oprit a avut un final total surprinzător. 

FRUCTUL OPRIT. După ce totul a mers conform planului și Alex a reușit să o fure pe Sonia, îmbrăcată în rochie de mireasă, înainte de marea nuntă cu Adrian, un accident avea să le dea viața peste cap. Din nou. Mihai s-a urcat băut la volan, iar Fructul oprit, ultimul episod din 2018, s-a încheiat cu o întrebare - a murit Alex?

FRUCTUL OPRIT


FRUCTUL OPRIT. Dacă este așa sau nu, rămâne de văzut abia în 16 ianuarie 2019 când Fructul oprit revine cu primul episod din următorul an. 

Ultimul episod, din 2018, al celui de-al doilea sezon "Fructul oprit", le-a pregătit telespectatorilor o seară specială, invitând publicul să intre în atmosfera de Crăciun.

FRUCTUL OPRIT. În casa Caragea, Moșu și-a făcut apariția, iar familia și apropiații ei s-au adunat pentru a sărbători împreună Crăciunul. Copiii Mara (Maria Nicole), Victor (Călin Popescu) și Traian (Victor Popescu) s-au bucurat de cadourile primite, iar Ioan (Vlad Gherman) a luat masa alături de părinții lui, Magda (Maia Morgesntern) și Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici). Aceștia s-au împăcat, iar Ioan a decis să-și accepte tatăl.

Ana (Cristina Ciobănașu) a încearcat să afle ce s-a întâmplat cu ani în urmă, dorind astfel să știe mai multe despre tatăl său. Ea a apelat la ajutorul lui Marius Cristescu și a aflat lucruri pe care nu și le-ar fi dorit.

FRUCTUL OPRIT. Nu uitați - Fructul oprit revine din 16 ianuarie 2019 când vom afla împreună dacă a murit Alex și ce se va întâmpla cu Sonia!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel